schrapnel Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Ahoj! Padla kosa na kameň. Kamarátka - organizátorka jednej enviromentálnej neziskovej akcie sa na mňa obrátila s prosbou o pomoc, ktorú som jej sľúbil. Bohužiaľ si zrejme myslí, že "IT" pomoc zahŕňa aj grafické práce a teda poprosila ma, či by som jej nepomohol s prípravou loga na akciu. Mlátim sa s Illustratorom a nie som schopný vyprodukoať nič, zopár čiar mám, ináč nič a kamoška na mňa tlačí, že budú mať prvé stretnutie v pondelok (!!) a potrebuje niečo mať. Bohužiaľ jej motivácia so slovami: "ty si šikovný, ty to zvládneš" mi nijak nepomáha .... Obraciam sa preto na vás, ctení členovia: Nachádza sa medzi vami niekto, kto je zdatný v grafike a bol by ochotný mi pomôcť? Na vhodnej odmene by sme sa isto dohodli. Logo sa bude používať v printových podkladoch (bulliteny, brožúry, letáky a pod), ako aj ako predloha pre pečiatku (razítko). Zadanie je zdanlivo jednoduché. Logo by malo obsahovať: * dátum a miesto konania (27.7. - 2.8., Malá Lodina). * vrch Sivec (miestny symbol krajiny) * nejakým spôsobom zakomponovaná bylina Škumpa vlasatá (Cotinus coggygria, Royal Purple) ... Veľmi nerád by som kamošku sklamal, väčšinou si logá robia sami (akej kvality máte možnosť vidieť tu) a preto by som jej veľmi rád pomohol ako môžem. Verím, že tunajšia komunita obsahuje veľa schopných a dobrých ľudí a vieme si navzájom pomôcť. Vopred ďakujem!Ak by ste vedeli o niekom, kto by toto zvládol a bol by ochotný, prosím, odkážte ho na mňa alebo na tieto stránk.Môj kontakt je tomas@rakuscinec.eu Ešte raz vďaka.... tomáš.
Tower Of Power Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Poslal jsem tvuj prispevek kamaradovi grafikovi (jancharvat.cz), expertovipres loga a typografii. snad se domluvite!
nicename Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 teraz som precital debatu, uz je neskoro asi, ci?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se