David Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 Dobrý den, minulý týden jsem se zde dotazoval na Vaše názory na hodinky Certina DS Pilot s quartzovým strojkem. Musím říct, že jsem od té doby trochu přemýšlel a rozhodl jsem se, že si koupím mechanické hodinky. Trochu jsem hledal na internetu a našel jsem hodinky Hamilton Navy GMT. Zajímal by mě Váš názor obecně na značku Hamilton a na tento typ hodinek. Konkrétně by rád věděl, zda je ETA strojek těchto hodinek (ETA 2893.1) kvalitní. Něco jsem si o značce Hamilton prečetl na internetu, ale to se samozřejmě nevyrovná nějaké osobní zkušenosti s těmito hodinkami. Pokud by Vás napadla třeba nějaký jiný tip na hodinky, budu rád. Moje představy jsou následující: cena - do 16 000,- Kč safírové sklo vodotěsnost do 100 m celokovové, ocel sportovní vzhled Odkaz na hodinky Hamilton: http://watches.classybrand.com/watches/wat...n&pid=H77615133 Předem díky za Vaše názory. David
Návštěvník vasco Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 hamiltony jsou perfektní...chtěl jsem X-windy, ale na mojí ruce vypadaj hrozně masivně...takže jsem si objednal Eto..jsou přeci jen o něco menší.. Já teda dávám přednost koženému řemenu..
Jerryl Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 Za ty peníze bych si vzal Khaki Chrono Auto s Etou 7750
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se