Přejít na obsah

definitivní hodinky?

Doporučené příspěvky

tak jsem se asi definitivně rozhodl pro Zenith.... dostal jsem zajímavou nabídku na limitku Pole to Pole. Cenový rozdíl, který momentálně je mezi Zenith a IWC je u nabídek, které jsem dostal 137tis a to je podle mě napeorsý úlet, pokud beru, že ty hodinky jsou dle mého na stejné kvalitativní úrovni - chrono inhouse vs chrono inhouse..... je ještě něco co by mě mělo odradit od těchto stratosů?? Díky.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic! Jdi do toho. :) Schvauluju to. 

díky za podporu :) nemáš náhodou zkušenost s Zenith textilním páskem podšitým kaučukem? jakou má výdrž a tak?? protože na ty černé v podstatě nic jiného nejde, možná černý kroko a kaučuk nevím jestli zenith pro tento model dělá.....

Odkaz ke komentáři

Moje jsou na kaučuku...ale málem mě tady za to ukamenovali, nicméně Stratosy jsem na gumě tuším ještě neviděl. 

A s textilem taky nevím - už mám ušitou ještěrku ( krokodýla jsme zavrhli ) od mistra Šímy, ale ještě jsem neměl možnost si ji vyzvednout. 

Být Tebou, tak to kup s tím, co Ti k tomu dají a co k tomu má být, pokud nebudeš spokojený, tak si necháš něco od místních borců ušít či vymyslet, 

protože origo krokouš bez spony stojí cca 10 litrů a i více, což se fakt nevyplatí. 

Odkaz ke komentáři

Moje jsou na kaučuku...ale málem mě tady za to ukamenovali, nicméně Stratosy jsem na gumě tuším ještě neviděl. 

A s textilem taky nevím - už mám ušitou ještěrku ( krokodýla jsme zavrhli ) od mistra Šímy, ale ještě jsem neměl možnost si ji vyzvednout. 

Být Tebou, tak to kup s tím, co Ti k tomu dají a co k tomu má být, pokud nebudeš spokojený, tak si necháš něco od místních borců ušít či vymyslet, 

protože origo krokouš bez spony stojí cca 10 litrů a i více, což se fakt nevyplatí. 

právě přemýšlím co by na ně šlo dát, díky tomu, že jsou celé černé, tak mě vůůůůbec nenapadá co k nim dát...... máš někde galerii těch tvých??

Odkaz ke komentáři

díky za podporu :) nemáš náhodou zkušenost s Zenith textilním páskem podšitým kaučukem? jakou má výdrž a tak?? protože na ty černé v podstatě nic jiného nejde, možná černý kroko a kaučuk nevím jestli zenith pro tento model dělá.....

a nepřemýšlel jsi o origo Zenith gumě co dělají právě ke Stratosům? Tu jsem měl na ruce a myslím, že k nim parádně sedne- má zajímavou strukturu a i ta překlápěčka co je k ní je moc fajn...cena u Dušáka je tuším nějakých cca 16tis (ale nejsem si úplně jistej, snad nekecám)

ZenithStratos-7.jpg?format=300w

Více fotek zde

Upraveno uživatelem sashator
Odkaz ke komentáři

Na ten textil trošku bacha, protože to má svoje specifika - hlavně ať naimpregnuješ čím chceš, tak to chytá smrady (třeba kouř) a dá se odrbat (i když vůbec ne snadno). K tomu je dobré zjistit, z čeho je ten řemen sám o sobě - ten textil a guma je jenom obšití, vevnitř bývá kůže (kaučuk tam asi být nemůže, protože se natahuje a textil ne), což to udržování řemenu ještě zesložití (ví někdo, co je tady uvnitř? Mělo by to jít poznat na dírkách pro sponu). 

Na krokoušovi jsem ty Pole2Pole viděl a vypadalo to zajímavě, pokud by se mi líbil kaučuk, tak bych šel primárně rozhodně do něj.

Jinak dobrá volba a super hodinky, mně se možná ještě víc líbí ta současná divočejší limitka Rainbow Boutique, ale to je o gustu a použití.

Upraveno uživatelem IntoPicture
Odkaz ke komentáři

Ty se do toho slušně zamotáváš  :D  ...klasická ocelová verze (ať už 10th striking nebo "obyč" flybacky) bude určitě univerzálnější, pro mě nositelnější, ale je to jen můj pohled (i vzhledem k tomu, že už jedny tmavší zenithy máš), 10th striking jsou pro mě nejpovedenější El Primera

Odkaz ke komentáři

trošku jo no :D na jednu stranu mi to rozhodování se dělá radost, na druhou k tomu chci přistoupit i odpovědně - přece jen není to málo peněz..... škoda, že ty 10th striking, které mám požnost koupit místo těch pole to pole nemají průhled..... ElPrimero si to prostě zaslouží.... hlavně v těchto nových je krásný jemný rotor, ten co mám v Defy není zdaleka tak hezký.....

Odkaz ke komentáři

Tak to máš naprostou pravdu, ač Felixe obdivuju tak bych dal přednost průhledu před jeho rytinou...a to průhledy nějak nevyhledávám, ale jsou samozřejmě kalibry, které si to zaslouží. A když jsem právě dostal do ruky Stratosy, paradoxně jsem nejvíc času věnoval dýnku  :)  , El Primero je u nich vychytanej do nejmenších detailů a ta hvězda je jenom třešnička na dortu..

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že jsi udělal dobře- hned od začátku jsi chtěl celočerné a všechno ostatní bylo jenom hlodání mysli...jak dlouho budeš čekat? Pak je hned hoď do chlubírny, jsme zvědavej na tvoje pocity

budu čekat ještě cca 14 dní, ale naštěstí mám teď poměrně hodně práce, takže mám myšlenky někde jinde, než u Stratosů :D alespoň to rychleji uběhne :) Každopaádně všem díky za rady a jakmile si je vyzvednu, tak se podělím o dojmy :)

Dan

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...