Jozef Beňo Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Tak moja zbierka sa trošku zvečšila tak sa chválim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SedliPavel Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Dobrý den, hodinky traser jsou tolik používané :-) ?
gougy Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 všechny dávají smysl, gratuluju! (mám rád tritium, rádio i MIRO oranžovou na Gčkách )
Jozef Beňo Odesláno 28. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Tak tie Traser mám už 4 roky tak je to aj poznať ale mám ich najradšej lebo to bol darček
Jozef Beňo Odesláno 28. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Oranžové gečka mám pár dni a musím povedať , že sú celkom dosť mohutné a každý si ich hneď všimne.
Jozef Beňo Odesláno 28. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Radia nosim väčšinou na šport . Sú veľmi pohodlne a v pohode sa zmestia pod tričko
Liqid Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Tritium je klasika a Géčka z edice popelář vypadají zajímavě, ještě by se mohly vyrábět v reflexní žluté
gougy Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Tritium je klasika a Géčka z edice popelář vypadají zajímavě, ještě by se mohly vyrábět v reflexní žluté myslím, že v "taxi yellow" budou
hodnypan Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Gratuluji k přírustkům, tenhle model Traserů se mi hodně líbí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se