Návštěvník swanieck Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Pánové, jsem na Chronomagu krátce, ale chytám ten virus od vás ! A tak jsem, po dlouhém přesvědčování, snášeje nechápavé a ironické pohledy celé rodiny, odebral synovci svoje maturitní, částčně i vysokoškolní Primky. Naštěstí je ten "demolition man" nezdemoloval úplně (jen odrbal trošku lunetu a poškrábal sklíčko) a tak se stará poctivá kovářská primácká práce vrátila na mé zápěstí. Počasí na draka, zima jak v Rusku a stále prší, ale mě hřeje pocit, že už jsou doma a už je nikam nepustím. Jsou sice malé, ale což.......tak je dnes vyvětrám. Krásně tikají a vůbec si dnes nepřipadám jako cirkusák, pan Carlo Humberto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivanhoe34 Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 ...po dlhych rokoch od mladosti a par chvilach na tomto fore sa pohlad aj na stare hodinky meni. viac si ich clovek vazi, viac o nich vie a dokaze uplne inak ocenit tu tikajucu masinku.skvele, len tak dalej, uzivaj si ich a nech ti robia radost este velmi dlho
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se