spineshank Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Znís docela spokojeně ;-), to je fajn. Ani jsem se nerozjel :-) , vetsinu jsem prodal a uz mám jen troje hodinky což mi naprosto vyhovuje - jedny automaty, jedny manuály, jedny chrona v quartzu , trojka jak ma byt :-)Tak to jsme na tom Ondro myslím vcelku stejně,taky jsem si nechal jedny chrono automaty,jedny G digi,jedny EcoDrive,jedny quartz a nějak nemám potřebu měnit,ale rád se zde podívám co zde kluci koupí a užívají
cesa3 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Ahoj, hodinky jsou to opravdu nádherné, nikdy by mě nenapadlo, že bych zabrousil na tuto značku. Koukám as tále hledám něco s čím bych tak nějak začal a tohle je pecka. Jenomže mám kolem zápěstí pouze 16 cm :/ Jak jsem tak četl, to by mi asi vůbec nesedlo Nevíte jestli se nedá sehant něco podobného, ale s menší roztečí? Hodně nyní koukám po Tissot PRS516 či Victorinox Officer´s ... Koukal jsem že v Chronoshopu je nemají skladem, tudíž se nedají vyzkoušet a objednávat je kuli mě když je pak nekoupím asi nebudou ... Moc díky za info fakt krásný hodinky ...
Elmagico Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Gratulujem, je to riadny kus železa! Pre chlapa ako stvorené
dacambary Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Tyto Tritony už hlavně nikde nejsou. Až budou k dispozici u výrobce, tak je budou mít určitě i v Chronoshopu na krámě a můžeš je vyzkoušet. Já chytil v Německu ne-li poslední, tak jedny z posledních.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se