Přejít na obsah

STEINHART TRITON 30ATM

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Děláš jim hodně pěknou propagaci, ale dobrý se asi propaguje samo, no B)

Což mě těší, protože je mám vyhlídlý jak moje příští hodinky :D

Povedeným věcem, dobrým lidem a příjemným restauracím dělám reklamu rád a zdarma

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Dnes mi odpověděli ze steinhartwatches.de, ohledně záměny řemínků - omlouvají se za chybu a posílají tah.

Budu čekat zda to klapne a určitě bych to kladně kvitoval.

FV-50113.JPG

Tak si založ hlavně svoje  nové vlákno a neplevel to tu Ondrovi :clap: a samo gratulace k nim a tah ať to dorazí co nejdříve

Odkaz ke komentáři

Jasně, že nechci nikomu plevelit vlákno. Když jsem si znovu přečetl pravidla pro tuto sekci, tak je tam psáno - (Pokud si někdo pořídí stejné hodinky jako někdo před ním, umístí je do stávajícího vlákna - k stejnému typu hodinek).

Také mě to přijde divné a trochu nepřehledné. Musel bych ale založit své, se stejným názvem jako Ondra, což k přehlednosti také nepřidá.

Tak nevím jak. :helpsmilie:

Odkaz ke komentáři

V pohodě, klidně to tu nech :-):cheers:

Ja dnes svoje prodal, tak at kdyz se tu budou objevovat nove fotky, bude to fajn ;-)

Na tah se těš, je skvělý. Přesto ze u těchto hodinek se meni remeny hodne rychle a jednoduše, paradoxne kdyz mas tah tak neni důvod, its the best :-)

Spineshank: jak se daří? Mas nejake nove akvizice co jsme se neviděli ?

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Tak tah dorazil. Oceňuji přístup steinhartwatches.de, teď mám vlastně v ceně i jejich kožený řemen. Je mi sice krátký, ale zkusím na něj dát nějakou plechovou sponu, měl by se trochu zvětšit.  

Fakt HEAVY-DUTY. Bez dvou článků má 264g. Jedinci se slabší konstitucí by to skoro měli měli vyrovnávat něčím v druhé ruce. :)

Oproti koženým řemenům, ve stejné tloušce, se ale nosí daleko lépe. Ty jsou tuhé a nepodajné a tah příjemně obepne ruku.

Líbí se mi šroubovací stěžejky ve článcích tahu.

FV-50127.JPGFV-50128.JPGFV-50129.JPG

Odkaz ke komentáři

V pohodě, klidně to tu nech :-) :cheers:

Ja dnes svoje prodal, tak at kdyz se tu budou objevovat nove fotky, bude to fajn ;-)

Na tah se těš, je skvělý. Přesto ze u těchto hodinek se meni remeny hodne rychle a jednoduše, paradoxne kdyz mas tah tak neni důvod, its the best :-)

Spineshank: jak se daří? Mas nejake nove akvizice co jsme se neviděli ?

No po dovolené je fajn i když už 14 dní zase pracuju :eek: koupal jsem nakonec ecozilly ale těch 300m vodotěsnost jsem v moři nakonec zkusil :lol2: .....to když jsme jeli na plachetnici víc jak 300m od pobřeží :lol2: 

jinak nové akvizice zatím neplánuju,jsem spokojenej s tím co mi po prodeji zůstalo :cheers:

ale ty ses myslím nějak rozjel jestli se nepletu :mobile:

Odkaz ke komentáři

No po dovolené je fajn i když už 14 dní zase pracuju :eek: koupal jsem nakonec ecozilly ale těch 300m vodotěsnost jsem v moři nakonec zkusil :lol2: .....to když jsme jeli na plachetnici víc jak 300m od pobřeží :lol2: 

jinak nové akvizice zatím neplánuju,jsem spokojenej s tím co mi po prodeji zůstalo :cheers:

ale ty ses myslím nějak rozjel jestli se nepletu :mobile:

Znís docela spokojeně ;-), to je fajn.

Ani jsem se nerozjel :-) , vetsinu jsem prodal a uz mám jen troje hodinky což mi naprosto vyhovuje - jedny automaty, jedny manuály, jedny chrona v quartzu , trojka jak ma byt :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...