PNS Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Děláš jim hodně pěknou propagaci, ale dobrý se asi propaguje samo, no Což mě těší, protože je mám vyhlídlý jak moje příští hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Děláš jim hodně pěknou propagaci, ale dobrý se asi propaguje samo, no Což mě těší, protože je mám vyhlídlý jak moje příští hodinky Povedeným věcem, dobrým lidem a příjemným restauracím dělám reklamu rád a zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Můžu se zeptat jaký máš obvod zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 19 cmMůžu se zeptat jaký máš obvod zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Prší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Mám 18, tobě s 19 sednou jak ulitý, ale taky mám pocit, že jen taktak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Mám 18, tobě s 19 sednou jak ulitý, ale taky mám pocit, že jen taktak...Zkoušeli je i kluci ktery maj taky 18 a uplne v pohode :-). Jestli je chces koupit, budou Ti sedět, uvidíš ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Vážně uvažuju o Dual Time, ale bude to chtít vyzkoušet, i třeba tuto verzi, snad bude před koupí možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacambary Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Ahoj, včera mi došly. Hodinky skvělé, jen jsem trochu rozladěn, jelikož místo tahu, přišly na řemenu.První fota: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacambary Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Dnes mi odpověděli ze steinhartwatches.de, ohledně záměny řemínků - omlouvají se za chybu a posílají tah.Budu čekat zda to klapne a určitě bych to kladně kvitoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Dnes mi odpověděli ze steinhartwatches.de, ohledně záměny řemínků - omlouvají se za chybu a posílají tah.Budu čekat zda to klapne a určitě bych to kladně kvitoval. Tak si založ hlavně svoje nové vlákno a neplevel to tu Ondrovi a samo gratulace k nim a tah ať to dorazí co nejdříve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacambary Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Jasně, že nechci nikomu plevelit vlákno. Když jsem si znovu přečetl pravidla pro tuto sekci, tak je tam psáno - (Pokud si někdo pořídí stejné hodinky jako někdo před ním, umístí je do stávajícího vlákna - k stejnému typu hodinek).Také mě to přijde divné a trochu nepřehledné. Musel bych ale založit své, se stejným názvem jako Ondra, což k přehlednosti také nepřidá.Tak nevím jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 (upraveno) V pohodě, klidně to tu nech :-) Ja dnes svoje prodal, tak at kdyz se tu budou objevovat nove fotky, bude to fajn ;-) Na tah se těš, je skvělý. Přesto ze u těchto hodinek se meni remeny hodne rychle a jednoduše, paradoxne kdyz mas tah tak neni důvod, its the best :-) Spineshank: jak se daří? Mas nejake nove akvizice co jsme se neviděli ? Upraveno 13. září 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacambary Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Tak tah dorazil. Oceňuji přístup steinhartwatches.de, teď mám vlastně v ceně i jejich kožený řemen. Je mi sice krátký, ale zkusím na něj dát nějakou plechovou sponu, měl by se trochu zvětšit. Fakt HEAVY-DUTY. Bez dvou článků má 264g. Jedinci se slabší konstitucí by to skoro měli měli vyrovnávat něčím v druhé ruce. Oproti koženým řemenům, ve stejné tloušce, se ale nosí daleko lépe. Ty jsou tuhé a nepodajné a tah příjemně obepne ruku.Líbí se mi šroubovací stěžejky ve článcích tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacambary Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Se mi nějak ztratily předchozí fotky, tak je znovu postuji. Přidávám červeného žraloka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Nad těmito hodinkami jsem nedávno taky uvažoval . Jsou hezké , a především na tahu jsou prostě IN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Ten kovový tah je skvělý, líbí se mi jak je svázán s pouzdrem hodinek. Řemen jim také sluší a bude praktický na zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 V pohodě, klidně to tu nech :-) Ja dnes svoje prodal, tak at kdyz se tu budou objevovat nove fotky, bude to fajn ;-) Na tah se těš, je skvělý. Přesto ze u těchto hodinek se meni remeny hodne rychle a jednoduše, paradoxne kdyz mas tah tak neni důvod, its the best :-) Spineshank: jak se daří? Mas nejake nove akvizice co jsme se neviděli ?No po dovolené je fajn i když už 14 dní zase pracuju koupal jsem nakonec ecozilly ale těch 300m vodotěsnost jsem v moři nakonec zkusil .....to když jsme jeli na plachetnici víc jak 300m od pobřeží jinak nové akvizice zatím neplánuju,jsem spokojenej s tím co mi po prodeji zůstalo ale ty ses myslím nějak rozjel jestli se nepletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 No po dovolené je fajn i když už 14 dní zase pracuju koupal jsem nakonec ecozilly ale těch 300m vodotěsnost jsem v moři nakonec zkusil .....to když jsme jeli na plachetnici víc jak 300m od pobřeží jinak nové akvizice zatím neplánuju,jsem spokojenej s tím co mi po prodeji zůstalo ale ty ses myslím nějak rozjel jestli se nepletu Znís docela spokojeně ;-), to je fajn. Ani jsem se nerozjel :-) , vetsinu jsem prodal a uz mám jen troje hodinky což mi naprosto vyhovuje - jedny automaty, jedny manuály, jedny chrona v quartzu , trojka jak ma byt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se