mic321 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Kamarád mě poprosil, abych mu pomohl vybrat hodinky kolem cca 100USD, tak jsem trochu zapátral a našel pár zajímavých kousků, tak to sem dám, když už jsem si s tím dal tu prácí. Třeba to někomu pomůže. Předpokládám, že některé jsou celkem profláklé, ty úplně profláklé jsem sem ani nedával.Primárně jsem hledal quartz, protože měl v plánu kupovat dvoje. 1)Golana AQ 10044mm, quartz, sklíčko s úpravou sapphire coating*, vnitřní otočná luneta 2)Stuhrling 601 ascot38mm, quartz3)Stuhrling Tuskegee flier44mm, čínský strojek DG2816 (Hacking + Manual wind)4)Bulova 96B10437mm, quartz5)Citizen BJ9130-05E40mm, quartz, GMT6) Citizen BM640041mm, quartz7)Rodina Small Second (trošku na hranici "fejku")38mm, Seagull ST-16, průhled na strojek * http://forums.watchuseek.com/f72/sapphire-coated-crystal-245918.html
palom Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 skus tieto. je to quartzova replika gagarinov (nie fake)- dokonca ich vyraba sturmanskie
cretino Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 tie Golany som mal v rukach, ma ich kamarat a az na ten origo remienok to bolo v pohode
USER47 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Mně se na těch pseudonomosech líbí to hrdý "china made":). Škoda, že je ten design tak strašně obšlehlej...
mic321 Odesláno 9. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Nakonec na moje tipy nedal a vybral si quartz invicty alis Daytona a decentní festiny Každopádně rádobynomos jsem tolik neřešil protože Nomos stejně nezná a myslel jsem že design by se mu mohl líbit a na WUS je celkem chválili. Ale musim říct, že jeho volba mi přijde povedená.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se