marco32 Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Zdravíčko šílenci, chci se jen zeptat, jestli někdo náhodou nevlastní tyhle Hamiltony a nehodil by sem reálné fotky, jak vypadá to růžové zlacení? Na ofiko fotkách to spíš vypadá jako žluté zlacení, dík moc za případnou pomoc
marco32 Odesláno 9. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Případně ještě podotázka,kde je co nejvýhodněji zakoupit, nějaké zkušenosti přes zahraniční eshopy?
marco32 Odesláno 9. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2013 A poslední otázka, jestli to má někdo nastudované víc jak já, je nějaký rozdíl mezi H32645555 a H32545555, já už jsem z toho magor
zubovec Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Zrovna zítra mi přijdou z Raichu Hamilton-khaki-x-wind-automatik-chrono. Je http://www.olfert-co.de/, mají velký výběr a dá se smlouvat o ceně. Sundal jsem to z 1045,.Eur na 900,-Eur. K tomu mi přidali orig. kaučukový pásek plus doprava DHL gratis. Doprava se trochu protáhla, ale je to způsobeno povodněmi. Tak se mrkni....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se