People Odesláno 27. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Parada. 2x dotaz. Kde sa predava taka pasta? Ta cistiaca hulka je z coho?
Bazilisek Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Pastu jsem bral tu http://www.brousenidiamantem.cz/brousenidiamantem/eshop/21-1-BROUSENI-LESTENI/53-2-Diamantove-pasty-pro-lapovani a leštil jsem to uchošťourama. Výsledek super!
holenda Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 Bazilisek myslim, ze tvoje fotky potesili vela majitelov Hardlexu :-) Pouzil si iba pasty zrnitosti 2,5 a nasledne 0,5 mikron? Aka je tvoja skusenost - bola tato volba spravna, ci pri dalsom lesteni by si vyuzil ine?
Bazilisek Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 Použil jsem pouze pastu 2,5 um a myslím, že nižší zrnitost už ani nemá smysl, jelikož sklo je naprosto hladké. Netroufnul jsem si na použití nějakého přístroje a vše leštil raději ručně. Protože byl ,,šrám na skle,, celkem hluboký, zabralo to poměrně dost času (cca. 10 hodin intenzivní hodinkové masturbace). Ale za cenu 150,- Kč, 5 uchošťourů a 3 kapesníčky, je sklo jako nové. Je tam sice vidět při důkladném zkoumání nepatrný lom světla na rovném povrchu, kvůli úbytku materiálu, ale to by šlo doladit plošným doleštěním. Ačkoliv jsem na tohle puntičkář, mě to takhle bohatě stačí. Závěrem,...Komu se podařilo škrábnout Hardlex, diamant. pastou půjde dobře vyleštit. Rozhodně stojí za pokus i při hluboké rýze, než hned měnit za nový sklo.
lib Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 (upraveno) Bazilisek: hluboce smekam cylindr! 10 hodin prace, abys nahradil vykon profíka s vymenou skla za par stovek...to uz neni jenom fandovstvi, to je fanatismus! Ale v dobrym, jo? Upraveno 28. dubna 2014 uživatelem lib
Bazilisek Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 (upraveno) Když má někdo volný víkendový večery, flašku vizoura a neví coby Upraveno 29. dubna 2014 uživatelem Bazilisek
gathol Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 Taky jsem leštil poškrábaný hardlex, nijak hodinky nešetřím Objednal jsem diamantovou pastu z ebay (asi 90 Kč i s dopravou), 2,5 mikronu. Nejdřív jsem zkoušel uchošťouchy, ale výsledek veškerý žádný. Osvědčila se mi čínská jídelní hůlka omotaná starým kapesníkem. Po cca 3x15 minutách jsem se zbavil většiny šrámů, až na ty nejhlubší. Pak mě to přestalo bavit, počkám si až zase nějaké přibudou Když to shrnu, jemné škrábance jsou bez většího úsilí za chvíli pryč. U těch větších bych asi zvážil výměnu skla, než se s tím šmrdlat několik hodin...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se