Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejsou to Švýcaři, ale Italové. U nás je distribuuje Interagent (stejnej Interagent, kterej vozí Ulysse Nardin a Dubay Schaldebrand a měl krám na konci Pařížský kousek od právnický fakulty - ten zrušili a prodávají jen na letišti).

Na to, že vypadají jako ponorka, mě překvapilo, že u některejch modelů dělá WR mizivý 3 ATM, u dalších 5 ATM a maximum mají 10 ATM. Takňák jsem jako čekal víc :-) Ale mají nádherný řemeny! Hodinky jsou to velký (50-55 mm) a kromě 6497 používají kalibry ETA 2824 a A 07.111, u chronografů klasiku 7750.

Asi tak nejzajímavější model je podle mýho Thousands of Feet, kterej se díky šroubům skrz pouzdro tváří pařičně audemarsovsko-piguetovsky a hlavně ve verzi PVD má koule. Všechno (údajně) "handcrafted in Italy".

Nevím, jsem z nich trochu rozpačitej - vypadají trochu jako kříženec mezi Panerai a AP, vodotěsný moc nejsou a cenově se pohybujou na úrovni předraženejch rolexek. Přitom se obávám, jestli jsou zase o moc kvalitnější než proslulý čínský Tauchenuhren/Aeromatic 1912...

Cena je šílená!

Odesláno

Aso všechny modely byly vloni na podzim ke koupi na hlavní nákupní ulici v Amsterdamu. Napočítal jsem jich asi 20 typů ve třech obchodech. Jsou impozantní ale na ruce vypadají nějak divně.

Odesláno

Cybere, když já nevím. Bell & Ross spíš chápu jako hodinky pro profíky (i když si nedělám iluze o tom, že každej pyrotechnik v Bosně a Afghanistánu nosí Demineury) a rozhodně si se svejma kouskama víc vyhrajou - viz dokonalej doplněk přístrojový desky BR 01-92.

Zatím si nedokážu představit, na jakej segment má zamířeno U-Boat... pro mladý nadšence filmů Wolfganga Petersena jsou drahý, pro seriózní ponorkáře zase málo odolný, pro breitlingovský machýrky málo nazdobený. Fakt nevím :-)

Odesláno

Skeleton napsal:
Ja si je prohlizel v Mnichove na letisti a moc me tedy zpracovanim nezaujaly. Ale velikost je dobra. wink.gif

To je jasný,že pokud je to kolem 50mm tak Ti to vyhovuje biggrin.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...