Patejl07 Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 Luxusní jednoduché potápky a ten rotor vypadá skvěle...
bmwm3 Odesláno 4. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Tak jsem včera svoje milované Alpiny v Chronoshopu přezul do RIOS BassPosuďte sami:
Micey Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Paráda. Prosímtě, tendle RIOS měli přímo na prodejně skladem, nebo sis ho objednával?
bmwm3 Odesláno 4. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Paráda. Prosímtě, tendle RIOS měli přímo na prodejně skladem, nebo sis ho objednával?Skladem, ale úplnou náhodou
Leviathan Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 moc im pristane. Chcelo by to ale preklapacku. Aky ma ten Rios koniec? 18mm?
bmwm3 Odesláno 4. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2013 moc im pristane. Chcelo by to ale preklapacku. Aky ma ten Rios koniec? 18mm?20... Na preklapeci sponu jsem se ptal, ale ten remen je dost tlusty...
bmwm3 Odesláno 4. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2013 moc im pristane. Chcelo by to ale preklapacku. Aky ma ten Rios koniec? 18mm?20... Na preklapeci sponu jsem se ptal, ale ten remen je dost tlusty...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se