bmwm3 Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 (upraveno) Zdravím všechny nadšence hodinek a příznivce Chronomagu.. Jak jsem již avizoval v dřívějších příspěvcích, ovládla mne nemoc, která se dá těžko zastavit, takže pokračuji v lovení.. Rád bych vám představil svůj poslední úlovek, a sice Alpina Adventure Extreme Sailing.Sháněl jsem ještě jeden kousek, který mi tak nějak chyběl, byly prostě dny, kdy jsem nechtěl ani Orisky, ani Fortisky a navíc jsem měl jedno volné místo v grilu,čtvrté místo v natahovači totiž není moje, viz další naprosto nečekaný přírůstek, tyto hodinky mi padly do oka naprosto nečekaně, prolézal jsem forum a všiml jsem si již až tak, že jedny zde byly na prodeji, ale než jsem stihl zareagovat, byly pryč, což vlastně tak nevadilo, protože byly na tahu a já jsem hrozně chtěl jedny hodinky na gumě.Zavolal jsem tedy do Koscomu, hodinky si objednal, šel jsem si je vyzkoušet a na první pohled jsem se do nich zamiloval, jsou skutečně parádní, snad to bude z fotek i vidět.Během chviličky se staly mnou nejvíce oblíbeným kouskem, nicméně řekl bych, že i toto přejde, nicméně jsem strašně nadšený, rozhodně víc, než jsem byl s Orisek, které jsem dokonce dal na prodej, ale pak jsem se do nich zamiloval taky, takže jsem v prodeji nepokračoval.. To je mimo jiné důvod, proč pouštím své Archimede , které jsem nechal oservisovat, protože nepotřebuji dvoje "oblekovky" Zpět k Alpina GenevePro info, pro ty, kteří nevědí:Alpina je švýcarská značka založená v roce 1883Ke konkrétnímu modelu:Strojek kalibr AL-525 - jedná se o poladěnou Sellitu SW200, přehled kalibrů zdeHodinky mají přední sklíčko safírové s oboustranným AR, lutena je též safírová, průhled na dýnko též safírový - čili super..Vodotěsnost 300m Velice se mi líbí především:PouzdroČitelnostZpracování vteřinovky Asi již bylo dost řečí, přistupme tedy k fotografiím Upraveno 23. června 2013 uživatelem bmwm3
bmwm3 Odesláno 23. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2013 (upraveno) Další obrázky A poslední ve sbírce Upraveno 23. června 2013 uživatelem bmwm3
ggrand Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Paráda, tyhle Alpiny se nám tu nějak rozrůstají.
lukassko2 Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Gratulácia k pekným potápkam. Trošku mi pripomínajú IWC, čo ale neni na škodu. BTW, najviac sa mi páčia na meshi
bmwm3 Odesláno 24. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Gratulácia k pekným potápkam. Trošku mi pripomínajú IWC, čo ale neni na škodu. BTW, najviac sa mi páčia na meshi Díky všem za gratulace. Na tom meshi se mi právě nelíbily vůbec :-) Jinak podoba s IWC Aquatimer 2000 je naprosto zřejmá.. Oproti IWC se mi líbí, že mají větší ciferník, nelíbí by se mi, že luneta neluminuje, nicméně tím, že akceptuji tento nedostatek, zbylo mi ještě na Orisky a Fortisky.. :-)
hodnypan Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 V jednoduchosti je síla:) ať slouží.
Leviathan Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 dalsi Alpinista:-) super. ja som svoje obul na ISOFRANE a zmuzneli....Doporucujem.Chapem spravne, ze tvoja luneta nema lumi? jedine, co mne vadilo bola titerna 18mm spona na tej gume. dal som preklapacku a ako pisem aktualne Isofrane s RS. Ak by si mal zaujem...mam jeden 22mm Timefactors ISOfrane like naviac. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 Tak gratuluju Ať ti slouží stejně dobře jako mě...
Jiribartl Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 Krásné kousky, musím přiznat, že tato značka mě za poslední cca tři měsíce velice láká
Kristian.nov Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 Je zajímavý, že ty tam máš selitu... V mých je prokazatelně ETA viz. foto. I zdobení je jiný. Myslel sem, že by to mohlo souviset s omezováním prodeje Ety a přechodu mnoha značek k Selitě, ale ty tvoje mají nižší číslo LE Leviathan co ty tam máš?:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 Nádherná inspirace, díky. A samozřejmě ať ti co nejdéle a nejlépe slouží. BTW mají antireflex?
IntoPicture Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 Alpiny se mi líbí a tyhle jsou jedny z nejlepších, gratuluju!
bmwm3 Odesláno 26. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Nádherná inspirace, díky. A samozřejmě ať ti co nejdéle a nejlépe slouží. BTW mají antireflex?Dekuji..AR maji oboustranny
bmwm3 Odesláno 26. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2013 dalsi Alpinista:-) super. ja som svoje obul na ISOFRANE a zmuzneli....Doporucujem.Chapem spravne, ze tvoja luneta nema lumi? jedine, co mne vadilo bola titerna 18mm spona na tej gume. dal som preklapacku a ako pisem aktualne Isofrane s RS. Ak by si mal zaujem...mam jeden 22mm Timefactors ISOfrane like naviac.Moc diky za nabidku.. Ta mensi spona mi az do ted nevadila.. Nicmene mam problem z hodinek vydavat oroginalni veci, takze zatim podekuji za nabidku
bmwm3 Odesláno 26. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Je zajímavý, že ty tam máš selitu... V mých je prokazatelně ETA viz. foto. I zdobení je jiný. Myslel sem, že by to mohlo souviset s omezováním prodeje Ety a přechodu mnoha značek k Selitě, ale ty tvoje mají nižší číslo LE Leviathan co ty tam máš?:-)Hmm, abych uvedl na pravou miru, tak ja pruhledem strojek nepoznam. Googloval jsem ten jejich kalibr a nasel jsem, ze je to base sw220
villain83 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 ...pokud jsem to spravne pochopil,tak Leviathan ma jako jedinej z vas tri svitici lunetu?
Kristian.nov Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Hmm, abych uvedl na pravou miru, tak ja pruhledem strojek nepoznam. Googloval jsem ten jejich kalibr a nasel jsem, ze je to base sw220 Oni ty strojky jsou prakticky dvojčata, koukni pod setrvačku nějakou lupou co tam máš napsáno. Na mý druhý fotce vlevo, je vidět znak Ety. Ale věřim, že ty tam budeš mít Selitu, ten stoj má jiný zdobení... ...pokud jsem to spravne pochopil,tak Leviathan ma jako jedinej z vas tri svitici lunetu? Jojo luneta svítí jen u těch Leviathana, ty jsou koncipovaný jako čistokrevný potápky, kdežto ty moje a bmwm3 mají být spíš na plachtění:-) Tak tu lunetu asi nepovažovali za nutný, osvětlit:-)
StK323f Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Krásný hodinky, gratuluju. Ten AF dělá skvělý efekty.
bmwm3 Odesláno 27. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Tak jsem si vyfotil telefonem dýnko a nazoomoval (Miluju Iphone :-) ) a opravdu mám Sellitu - vyražený znak SW200, čímž bych rád opravil svůj původní příspěvek, kde jsem psal, že tam mám SW 220, což je samozřejmě blbost.. Oni ty strojky jsou prakticky dvojčata, koukni pod setrvačku nějakou lupou co tam máš napsáno. Na mý druhý fotce vlevo, je vidět znak Ety. Ale věřim, že ty tam budeš mít Selitu, ten stoj má jiný zdobení...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se