husokachna Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Zdravím vespolek. Prosím o radu a doporučení. Mám Casia Edifice a po výměně baterky se mi začly rousat. Ale pouze když řídím a mám puštěnou klimu. Nevím, možná ten problém existoval i před výměnou baterky. Měnil jsem i auto, což znamená silnější klimu, a dělá to samozřejmě jenom pokud je venku horko. Hodinky jsem nechal ještě jednou přetěsnit, těsné jsou, nicméně na uvedený problém to vliv nemělo. Jak z toho ven? Případně neznáte dobrého hodináře v okolí Šumperka či v Olomouci, který by mi s tím pomohl? Díky předem.
gougy Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Ahoj, pokud jsou přetěsněné, co bych udělal já:- vysunul bych korunku a společně se dvěma sáčky rýže vložil do igelitového sáčku, který bych zavázal. To by mohlo vlhkost vytáhnout. Ale počkej, co Ti napíšou machři přes hodinařinu.
tondako Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Jestli jsou hodinky přetěsněné, skutečně těsní, a přesto se ti orosí sklo, znamená to, že uvnitř hodinek zůsala nějaká vlhkost a po zahřátí se vysráží na nejchladnějším místě hodinek, skle. Sám to neodstraníš. Běžně se to dělá tak, že hodinky otevřeš a otevřené je celé ohřeješ na přibližně 50°C a ještě teplé zavřeš. A mělo bý být po problému.
People Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 staci ich otvorit a dat na par minut pod lampu s klasickou ziarovkou.
husokachna Odesláno 24. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Kdybych je otevřel já, tak by už je nikdo nikdy nezavřel :-). Obejdu hodináře. Mám s tím spěchat, nebo to není hodinkám životu nebezpečné? Díky za odpovědi.
gougy Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Kdybych je otevřel já, tak by už je nikdo nikdy nezavřel :-). Obejdu hodináře. Mám s tím spěchat, nebo to není hodinkám životu nebezpečné? Díky za odpovědi.Je vevnitř dost vlhkost (když stačí klima v autě na orosení) není moc na co čekat, ale zkus nejdřív tu rejži, jak jsem psal výše.
gougy Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Pokud má korunka dvě polohy, tak do té druhé - netuším, co máš za model, prostě ji vytáhni tam, jak nařizuješ ručičky. Hodně štěstí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se