Přejít na obsah

Omega Seamaster 300M Co-Axial Chronograph ETNZ LE

sharz

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nutno podotknout, že stejný strojek používají např. Blancpain, Vacheron Constantin a jiné zvučné firmy. V podání Omegy se jedná o nejlevnější kup tohoto kalibru, navíc vytuněného co-axialem a křemíkovým vláskem.

Vacheron do chrona Etu?  Pro tricompax cal  1137 bere jako základ  JLC ;)

(a stejně je to potom úplně jiný stroj..)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Frédéric Piguet není ETA.

Presne. Základom je ten preslávený, svojho času na údržbu problematický strojček FP ktorý dávali do America Cup aj predtým, len ho vylepšili a pridali co-axiál. Dokonca chronografu chtiví kupujúci nejaký čas dávali prednosť klasickému chronografu s ETA 7750, ktorý sa javil spoľahlivejší. Samozrejme technické problémy sú dávno odstránené.

Odkaz ke komentáři

Omega používá označení cal. 3313, ale to se jedná ještě o starší verzi bez Si vlásku. V diskutovaných hodinkách je cal. 3330.

Např. url: http://www.relojes-especiales.com/foros/foro-general/frederic-piguet-1185-calibres-cronograficos-integrados-automaticos-suizos-260991/

Další firmy: Harry Winston, Chaumet, Gerald Genta, Breguet, Audemars Piguet.

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odkaz ke komentáři

A s jakým tahem? Ála "klasické" SMP? Ne, že by se nedal pořídit bokem, spíš pro zajímavost... v nabídce jsem je zatím viděl všude jen na té gumě, která řve do světa "OMEGA"...

Naživo jsou nádherný. Viděl jsem je minulý týden v Ženevě. Byla na nich cenovka kolem šesti tisíc franků... (Po práci s kalkulačkou 5500) V krásné velké krabici byl i tah.

Odkaz ke komentáři

A s jakým tahem? Ála "klasické" SMP? Ne, že by se nedal pořídit bokem, spíš pro zajímavost... v nabídce jsem je zatím viděl všude jen na té gumě, která řve do světa "OMEGA"...

No nevím, je to jiné pouzdro, než původní SMP a ani tam myslím neseděl tah z nechron na chrono (nezkoušeno, chrono jsem raději nosil na kůži a klasiku na tahu)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Na první pohled se mi líběj, až na ten kaučukový řemínek, který bych vyměnil za kovový. I když pro příležitostné chvíle proč ne.

Jen nejsem příliš zastáncem podobně zaměřených sérií, ještě když jsou pro to uzpůsobeny funkčně..jachtař prostě nejsem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...