zatorak Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Naživo jsou nádherný. Viděl jsem je minulý týden v Ženevě. Byla na nich cenovka kolem šesti tisíc franků... (Po práci s kalkulačkou 5500) V krásné velké krabici byl i tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Nutno podotknout, že stejný strojek používají např. Blancpain, Vacheron Constantin a jiné zvučné firmy. V podání Omegy se jedná o nejlevnější kup tohoto kalibru, navíc vytuněného co-axialem a křemíkovým vláskem.Vacheron do chrona Etu? Pro tricompax cal 1137 bere jako základ JLC (a stejně je to potom úplně jiný stroj..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Vacheron do chrona Etu? Pro tricompax cal 1137 bere jako základ JLC (a stejně je to potom úplně jiný stroj..) Frédéric Piguet není ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Frédéric Piguet není ETA.Presne. Základom je ten preslávený, svojho času na údržbu problematický strojček FP ktorý dávali do America Cup aj predtým, len ho vylepšili a pridali co-axiál. Dokonca chronografu chtiví kupujúci nejaký čas dávali prednosť klasickému chronografu s ETA 7750, ktorý sa javil spoľahlivejší. Samozrejme technické problémy sú dávno odstránené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 (upraveno) Omega používá označení cal. 3313, ale to se jedná ještě o starší verzi bez Si vlásku. V diskutovaných hodinkách je cal. 3330. Např. url: http://www.relojes-especiales.com/foros/foro-general/frederic-piguet-1185-calibres-cronograficos-integrados-automaticos-suizos-260991/ Další firmy: Harry Winston, Chaumet, Gerald Genta, Breguet, Audemars Piguet. Upraveno 7. července 2013 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Se kaji a učím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sicq Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 A s jakým tahem? Ála "klasické" SMP? Ne, že by se nedal pořídit bokem, spíš pro zajímavost... v nabídce jsem je zatím viděl všude jen na té gumě, která řve do světa "OMEGA"... Naživo jsou nádherný. Viděl jsem je minulý týden v Ženevě. Byla na nich cenovka kolem šesti tisíc franků... (Po práci s kalkulačkou 5500) V krásné velké krabici byl i tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 A s jakým tahem? Ála "klasické" SMP? Ne, že by se nedal pořídit bokem, spíš pro zajímavost... v nabídce jsem je zatím viděl všude jen na té gumě, která řve do světa "OMEGA"...No nevím, je to jiné pouzdro, než původní SMP a ani tam myslím neseděl tah z nechron na chrono (nezkoušeno, chrono jsem raději nosil na kůži a klasiku na tahu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Byl tam takovej ten zdobnej tah z bondovekA s jakým tahem? Ála "klasické" SMP? Ne, že by se nedal pořídit bokem, spíš pro zajímavost... v nabídce jsem je zatím viděl všude jen na té gumě, která řve do světa "OMEGA"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sicq Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Pro zajemce- u Dusaka je budou mit v butiku Omega nekdy pristi mesic, na normalni prodejne pak cca o mesic pozdeji. Mel jsem cestu okolo, tak jsem se poptal . Moc presny udaj to neni, ale aspon neco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 už jsem je viděl na živých fotkách, tah je skutečně stejného typu jako klasické "Bondovky" a je součástí balení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sicq Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 už jsem je viděl na živých fotkách, tah je skutečně stejného typu jako klasické "Bondovky" a je součástí balení.Googlim a nenachazim, kde jsi je prosim objevil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sicq Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2013 Googlim a nenachazim, kde jsi je prosim objevil?...uz jsem to nasel, mas pravdu, vypada to na SMP tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sicq Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Pro pripadne zajemce - jeden kousek je aktualne k videni na nemecke ebay... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pavelkrcil Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Krásný kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeS Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Tak jsem je měl včera v ruce a bohužel musím říct, že na fotkách vypadají mnohem lépe než ve skutečnosti, velikost je příjemná, ale tu gumu bych musel sundat, je to strašně uřvané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crus Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Na první pohled se mi líběj, až na ten kaučukový řemínek, který bych vyměnil za kovový. I když pro příležitostné chvíle proč ne.Jen nejsem příliš zastáncem podobně zaměřených sérií, ještě když jsou pro to uzpůsobeny funkčně..jachtař prostě nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crus Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 (upraveno) BTW nemá někdo informaci o refreshi klasického modelu Seamaster 300 M Chrono Diver?A myslíte, že by se tato nová keramická luneta dala na tento starší model nasadit? Upraveno 2. srpna 2013 uživatelem Crus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Dovolím si přidat pár fotek "kompletního balení" a porovnání s klasickými Seamaster 300m(omlouvám se za kvalitu fotek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crus Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Hezké, díky.Super že k tomu dávají kaučuk i kov. I když starší design spony se mi líbí více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se