Tommy_PP Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 Bol som dnes so svojimi 16610 v Sherone v Ba na oberenie...vsetko OK len pan mi odporucil vymenit tesnenie...to pod vekom za 5 Eur a na korunke za 45 Eur...co vy na to, nebol to len trik na zakaznika? Pripadne stretli ste sa s inymi cenami u inych AD? Dakujem za rady
SCIFI Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 mě ty ceny přijdou v poho a jestli se nepletu tak 16610 jsou u nás kolem 100 eur a podle servismana prý je dobré měnit kadých 5 let cca ale řekl bych že vydrží mnohem dýl
Návštěvník kupec Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 Pri overovaní v Sherone v Bratislave je to normálne, že pri overovaní hodiniek musí otvoriť hodinky a zákon káže vymeniť aj tesnenie, presne tak ako to navrhol hodinár. Tá cena je v poriadku. Mne to tiež tam robili na Rolexoch a Breitloch.....
IzTaPa Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 kdyz je pretesnuji, vymeni ti korunku, nejenom tesneni korunky. az ti to vymeni, nezapomen si o tu korunku rict
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se