Přejít na obsah

SCIFI

Členové_50
  • Příspěvky

    4 219
  • Registrace

  • Přítomen

9 sledujících

O uživateli SCIFI

  • Datum narození 11.4.1978

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

11 406 zobrazení profilu

SCIFI's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. SCIFI

    Vaše první Rolex

    Ve 2013 jsem napsal Streetglidovi že bych chtěl Suby a on ať přijedu. Přijel jsem a že zrovna suby nemá ale má černý ocelový Daytony za 177. Dal mi je, ať si je vezmu domů a zítra mu dám hodinky nebo peníze (viděl mě asi podruhé v životě) Měl jsem je snad skoro rok a jako každý, i já lituju že jsem je prodal:)
  2. Díky hoši. Afri já to z Denonu chtěl ale jak jsem psal. Navíc mi teď Alza dala nějaký gold slevy a mám na něj 8% dolů takže bezkonkurenční nabídka.
  3. Zdar kluci, chci domů nový repro a co vám budu povídat, nic o tom nevím. Dlouho jsem vybíral a rozhodl se pro B&O A9. Líbí se mi a na ytb ho chválí, ale šel jsem do Denonu a chlapík ho dost zkritizoval a prakticky skoro vymluvil. Jsem tak mimo a něco mi uniká a nestojí za to? Gramofon bude následovat:)
  4. Všechno v naprostém pořádku. Doporučuji.
  5. Radost obchodovat se Zdeňkem. Doporučuji:)
  6. Nejsou moje takže dojmy jen z vyzkoušení. Jsou hodně lehký, pohodlný a na ruce skoro nejdou cítit. Limitka 50ks.Pouzdro se sice asi nepoškrábe ale odštípnutí hrany asi hrozí. Majitel má ještě modrý a tuším že tam pár zaseků už bude. Nejvíc mě ale překvapuje kam to Hublot dotáhnul za posledních 10 let. Od předražené ETY do HH.
  7. to je stejný příběh jako film? Film byl super. Má cenu koukat seroš?
  8. psal jsem za 3 roky :-) a rozhodně mě to nechavá nadále klidným i kdyby to bylo na nule :-) Já už natom svoje dostal dávno. Teď uz si jen hraju.
  9. nečte a rolády nemá ale přišel nám říct že je to komplikovaný. To myslím vystihuje situaci kolem R. Kazdej o tom kecá, insta i web je toho plnej a vy se divíte jaký jsou cekacky.
  10. Díky hoši. Udělali jste mi radost, jdu do koberce.
  11. Nerozumíte někdo travnikum? Chtěl bych položit travní koberec a necekat než vyroste nová tráva ale soused má řeči že ta tráva není tak kvalitní a musím ji víc zalivat. Opravdu je takový rozdíl trávník vyset nebo položit ten hotovej?
×
×
  • Vytvořit...