speedmaster1 Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 zdravím, poradí mi někdo komu v praze svěřit opravu těchto ruských hodinek ? nejspíš bude potřeba vyměnit rotor automatu.
hodinar 1953 Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Preco myslis rotor automatu?Ak nieje zlomeny,tak je dobry,chybu mas v kolach automatu pokial nenatahuje samonatah!Otacaj s nim dookola a pozeraj sa, ci sa toci kolo nad perovnikom.
speedmaster1 Odesláno 2. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 rotor má velkou vůli a drhne.
hodinar 1953 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Vsetko je mozne ked sa nemaze,hodinky su roky bez servisu pokial idu! .Zvykne sa rotor suchat o mostik automatu.Spinave,suche kola automatu odchadzaju prve.Cav
hodinar 1953 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Dnes som hladal suciastky co potrebujete, a nasiel som pri tom aj Slava rotory.Ked surne nahodov budes potrebovat napis.Lenze ,moze byt zodraty aj mostik automatu,kola!Preto by bol dobry odborny servis!Cav
speedmaster1 Odesláno 24. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 no já mam problém i s vláskem setrvačky
hodinar 1953 Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 To nie je tiez problem.Ak nemas prachy na opravu (neoklames ma ze nemas ),napises mi aby som ti pomohol,tak ti pomozem urcite a zadarmo.Rad pomaham ludom podla moznosti.Musis stihnut odpovedat rychlo,poslal by si hodinky (musia mat ocistene z vonku jemne puzdro a naramok ci remienok štetcom namocenym v technickom benzine ci inac ,aby boli z vonku ciste,ak vodovym cist.prostriedkom tak pozor, aby sa do nich nedostala voda pri cisteni) po kamosovi co robi v Prahe, a pride na sviatky domov.Musim este potom(predtym) zistit ci je este v Prahe.Cav
speedmaster1 Odesláno 11. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 ptal jsem se na opravu u hodináře a udělal odhad na cca 1500,- to fakt nedám, takovou cenu tyhle hodinky nemají. pokusim se časem sehnat funkční stroj z horšího pouzdra.
odjinud Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 No jo, to je tak realita, bohužel...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se