Denjl Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Co stare dobre Rado Original Diver "Hulk"? Extravagantní jsou dost a jsou tak hnusný az jsou pekne za mě tyhle rado zatím došly jen do fáze -hnusné.... do fáze:"až jsou pškné" musím asi dojít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobotor Odesláno 23. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 (upraveno) Nějak mám k edoxu odpor a ani nevím proč. Možn předražené, nebo mě tam nic kromě jejich openheart neoslovilo ... nevím a hulk , no taky jsem zatím zamrzl ve fázi hnusné ... :-) škoda těch betonových, ty se mi asi taky dost líbí..... co nějaký menší hodinář ? který chce upozornit něčím neobvyklým .... Upraveno 23. července 2013 uživatelem lobotor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 s dovolenim/ bez dovoleni si vypujcim foto od Rybize CIMIER Heure Sectorielle MasterArt rekl bych dost ulitle a elegantni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Nějak mám k edoxu odpor a ani nevím proč. Možn předražené, nebo mě tam nic kromě jejich openheart neoslovilo ... nevím a hulk , no taky jsem zatím zamrzl ve fázi hnusné ... :-) škoda těch betonových, ty se mi asi taky dost líbí..... co nějaký menší hodinář ? který chce upozornit něčím neobvyklým ....Nautily asi nebudou k mání - ty splňují zadání (mají sice 42mm, ale jinak paráda) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 (upraveno) Ty Ice Crystaly jsou drahý a upřímně řečeno, naživo vypadaj hodně slabě.. Jinak nějak nevim. Za třicet tady šly Bally Hydrocarbon TMT, ty jsou tim mechanickym teploměrem správně švihlý, ale Zmizík je bohužel nedá Njn, ani boha. Jednak to sou jedny z posledních hodinek, který sem si nechal, druhak jsou fantastický a takovou komplikaci, jako je teploměr, kterej ukazuje furt stejně nebo úplný p..oviny, takovou ještě nikdo nepřekonal. Nemluvím o rezervě chodu cca 20 hodin. Ale jinak jedny jediný skutečně extravagantní hodinky jsou jen a pouze Corum Bubble Dive Bomber. Trochu uvažuju, že kdybys do nich šel, přidal bych ti na ně a pak s tebou chvíli bydlel. Upraveno 23. července 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Tu je tiež dobrý výber...už som to tu kedysi postoval http://www.watchismo.com/alternative-watches.aspx?size=200 F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobotor Odesláno 20. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Ahoj, tak jsem zas úplně extravagantní nebyl a pořídil jsem bronzové steinharty. Díky všem za inspiraci, která mě k nim dovedla :-) http://www.chronoshop.cz/steinhart-chronografy/steinhart-marine-officer-bronze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se