cigi Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 (upraveno) Tak to je bomba sběratelský kousek, gratuluji. Jestli to správně chápu, otáčí se luneta s vnější hodinovou stupnicí spolu se sklíčkem ? Fakt bomba. Myslím, že origo ručky nejlépe seženeš tak, že prostě budeš sledovat omegy ( aukro, ebay) z té doby, co mají takové ručky, obyčejně je nedávaly jen do jediného modelu. Ostatně odborníky na mistrovké renovace a servis najdeš zde na foru. Atelier Knespl/Majzlík třeba. Nebo je můžeš poslat přímo do omegy, když budeš potřebovat něco většího, nebo originální díly. Upraveno 16. srpna 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 22. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Tak to je bomba sběratelský kousek, gratuluji. Jestli to správně chápu, otáčí se luneta s vnější hodinovou stupnicí spolu se sklíčkem ? Fakt bomba. Myslím, že origo ručky nejlépe seženeš tak, že prostě budeš sledovat omegy ( aukro, ebay) z té doby, co mají takové ručky, obyčejně je nedávaly jen do jediného modelu. Ostatně odborníky na mistrovké renovace a servis najdeš zde na foru. Atelier Knespl/Majzlík třeba. Nebo je můžeš poslat přímo do omegy, když budeš potřebovat něco většího, nebo originální díly. Díky a nejlepší na tom je to, že jsem ho nemusel kupovat :-). Na druhou stranu o to větší odpovědnost za ně cítím... Je to tak. Luneta se otáčí spolu se sklíčkem, je to hodně zajímavé řešení lunety.... Origi ručky se hodně blbě shání... přeci jen je to cca 80let starý model. Bral bych i něco podobného, ale zase je problém s rozměry. Uvidíme, možná časem něco objevím, mám na to celý zbytek života ;-). Jinak do Omegy se mi moc psát nechce, obávám se, že jejich cena by mě docela srazila na kolena.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 (upraveno) Tak minimalne za zeptani se u AD na cenu nic nedas.Nicmene dle me zkusenosi ti tohle samostatne neprodaji, pouze vymena v ramci servisu a tohle uz by bylo drahy. Doporucuju trpelivost a hledat nejake vintage. Upraveno 22. srpna 2013 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 22. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Tak téměř po roce trošku oživím vlákno :-). Ale jen malou otázečkou. Tak jak chlapi (hádám, že moc holek tu není, alespoň podle teěch chlupatých rukou s hodinkama :-D ), jsem stále sám kdo má tyhle letecké omegy nebo už je nás víc? Jestli ano, rád mrknu na nějaké foto pro porovnání :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 (upraveno) ono to az tak bezne hodinky niesu, takze vela vlastnikov tu asi nebude Upraveno 23. března 2014 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 24. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 To sice nejsou, ovsem rikam si, ze preci jen nekdo ze zdejsich clenu by je mit mohl. Vim, ze tu jedny byly, ale ty se prodali na aukru a skoncili u sberatele, ktery ma snad osmery... Nejak jsem pochopil, ze se tady vi o koho jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 3. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Tak já si říkal jak je možné, že by tyto Omegy neměl nikdo jiný.... a teď koukám, že všechny možné dostupné, alespoň u nás jsou u jednoho majitele :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 30. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Hodinky jsem dal na nový hand made horween řenem a stále mají co nabídnout.. i po téměř 80ti letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Moc pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 7. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Díky, myslím si, že to je hodně povedený kousek od Omegy. Ta jejich re-edice se jim už tak nepovedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se