Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, dokáže mi někdo poradit z jakého serveru se dají koupit slušné hodinky žádná čína, zaráží mě rozdíly cen třeba v USA, UK a ČR, díky moc....

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ahoj, to je trochu moc širokej dotaz. Upřesni jestli nový/použitý, jakej typ, v jaký cenový relaci, musí/nemusí bejt autorizovanej dealer.. K cenám z USA nezapomeň přičíst DPH, dopravu a opruz s celníkama.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Ahoj, mohou být i použité, cenovka okolo 6.000, nevím jakou značku, vím jen že nemusí být chronograf, pásek bych chtěl silikon, pryž, spíš sportovnější vzhled, nyní mám swiss military by chrono a chtěl bych jiné...

Odesláno

k tomu clu volal jsem na celní správu a údajně se platí 20KČ/ kus hodinek + 20% DPH, při těch cenách co maj třeba v USA se to i s poštou vyplatí, záleží jestli je to originál atd....

Odesláno

ok, děkuji, moc se neorientuju v těch strojkách , ano chtěl bych mechanický či automatický, ale rezerva chodu 40 hodin tzn. že když je nebudu mít na ruce 3.den tak je musím natáhnout..? sorry jsem v tomhle laik, vím že švýcaři dělaji dobré hodinky toje tak věše :-)

Odesláno (upraveno)

Švýcarský automaty za šestku neseženeš. Mimo Čínu buďto Japonci (Seiko, Orient), nebo Rusové (ty neznám). A hlídat tady inzerci, občas tam nějaký ty švýcarsko-německý automaty (Steinhart, Hamilton, Archimede..) kolem osmi bejvaj.

Edit: Jo a ta rezerva: No jo, buďto je budeš muset nosit, nebo třeba každý ráno natáhnout.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

je pravda , dnes jsem psal tady z bazárku na 1 seiko , líbí se mi , ale pán je z daleka, tak tedy budu čekovat bazárek , třebas na něco narazím.....počítám že ty moje swiss military už jsou neprodejné :-)

Odesláno

Můžeš rozvést s tím clem ? Nikdy jsem neslyšel o 20 kč/ks a 20%DPH. Na hodinky by mělo vztahovat běžné celní limity pro obchod mezi nečlenský státy EU ne ? Znamená pod 22EUR nic, 22-150EUR clo a nad 150 clo a DPH

Odesláno

napsal pouze co mi řekla nějaká žena z oddělení cla do telefonu jak je to doopravdy netuším, bude to asi jeden velký bordel jako celá ČR...:-)

Odesláno

už jsem dlouho nic velkýho ze zahraničí nekupoval, ale kdysi to šlo UPS, případně DHL, tak oni nastavili za to prostě něco chtěli, a vyřizovali to sami. když to jde USPS (který mimochodem se hodně zdražil), tak to proclívá ČP, nechají balík, pošlou dopis případně email a těch 180kč je jen za tohle vyřízení, clo a DPH se platí navrch.

Odesláno

někdo mi poslal třeba odkaz na ebay, to jsou ted stejné pravidla jako z USA nebo se toliší, je to fakt jak džungle tyhle věci....??

Odesláno
  V 24. 7. 2013 v 12:47, sibirnaya napsal:

k tomu clu je to tak, ze pokud to jde USPS, vycliva to CeskaPosta a jen vycleni stoji 180kc..

V 24. 7. 2013 v 12:47, sibirnaya napsal:

k tomu clu je to tak, ze pokud to jde USPS, vycliva to CeskaPosta a jen vycleni stoji 180kc..

no to bych musel vědět co je to USPS...? stačí mi na nákup karta nemám PAY PAL...? díky za info

Odesláno

USPS = United States Postal Service = Pošta Spojených Států

Na ebay je nutno k zaplacení Paypal, nebo doporučuje se, poněvadž paypal = záruka vrácených peníze v případě průseru. K založení učet na paypal je potřeba embossovaná karta Visa/Mastercard

Odesláno
  V 24. 7. 2013 v 15:34, TomNguyen napsal:

USPS = United States Postal Service = Pošta Spojených Států

Na ebay je nutno k zaplacení Paypal, nebo doporučuje se, poněvadž paypal = záruka vrácených peníze v případě průs..u. K založení učet na paypal je potřeba embossovaná karta Visa/Mastercard

děkuju za info, no embasovanou kartu mám, takže vlezu na stránky pay palu a založím v podstatě účet se svojí kreditkou jestli jsem to pochopil..?

Odesláno
  V 24. 7. 2013 v 15:50, TomNguyen napsal:

Je tam návod, v podstatě půjdeš na paypal, založíš učet, vložíš tam číslo karty, oni ti z učtu odeberou 50 kč pro vertifikaci, pak ti zas těch pade vrátí.

ok, děkuji za info, zběžně jsem na to kouknul.....vypadá to v pohodě to založení ani si snad nic neúčtujou....jen Já se spíš ebay aby to byly originály atd....

Odesláno

aj ked ucet mam, platil som uz asi 3x cez ebay tak, ze nebol potrebny ani paypal ucet, proste ked som dal cez ebay zakupit, dal som platit paypal-om a v moznostiach je 

1) mate ucet - prihlasit sa

2) platit cez kartu - dal som toto - vyplnil potrebne udaje: zhodujuce sa s informaciami na karte a tadaaa, vsetko islo hladko, peniaze stiahlo (mozno par centov navyse za tuto moznost, ale to si niesom isty)

a este k tym daniam/clu - pred nedavnom som si vsimol ze niektori predajci maju povinnost platit importne poplatky vopred! s jednym z nich som si dopisoval asi 2 dni o tom ze nechce sa mi verit, ze nasi colnici mi to druhykrat nepreclia/nezdania... presviedcal ma ze nie, ze to ma nejaky typek na starosti (neviem ci pre celu strednu europu ci ako) a ze proste ja zaplatim na ebayi tie poplatky a peniaze sa nejakou cestou dostanu k statu :/

Odesláno (upraveno)
  V 25. 7. 2013 v 9:46, Tronk napsal:

aj ked ucet mam, platil som uz asi 3x cez ebay tak, ze nebol potrebny ani paypal ucet, proste ked som dal cez ebay zakupit, dal som platit paypal-om a v moznostiach je 

1) mate ucet - prihlasit sa

2) platit cez kartu - dal som toto - vyplnil potrebne udaje: zhodujuce sa s informaciami na karte a tadaaa, vsetko islo hladko, peniaze stiahlo (mozno par centov navyse za tuto moznost, ale to si niesom is

a este k tym daniam/clu - pred nedavnom som si vsimol ze niektori predajci maju povinnost platit importne poplatky vopred! s jednym z nich som si dopisoval asi 2 dni o tom ze nechce sa mi verit, ze nasi colnici mi to druhykrat nepreclia/nezdania... presviedcal ma ze nie, ze to ma nejaky typek na starosti (neviem ci pre celu strednu europu ci ako) a ze proste ja zaplatim na ebayi tie poplatky a peniaze sa nejakou cestou dostanu k statu :/

No to znie ako riadna P_ČOVINA...Ťa chcel IMHO riadne "vyrobiť". Predsa všetky zásielky nad 22 E z mimo EU tečú cez colnicu, a už vidím ako si tam teta ťuká do kompíku číslo Tvojej zásielky a ono jej tam vyje_e, že "pán to už zaplatil" nejakému týpkovi na ebay-i. Je milion iných vecí, ktoré si niesu schopné zazdieľat medzi sebou ani drbnuté štáty EU, a nie že by ešte čosi také nejaký pán predajca z mimo EU zdieľal s "nejakým týpkom čo to má na starosti".

(Prípadne ma opravte, ak sa mýlim...)

F.

Upraveno uživatelem F.B.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...