Přejít na obsah

Sphinxx

Členové_50
  • Příspěvky

    9 151
  • Registrace

O uživateli Sphinxx

  • Datum narození 27. března

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha, Průhonice
  • Fanoušek značky
    Swiss, German & Japan watches

Návštěvy profilu

15 210 zobrazení profilu

Sphinxx's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

84

Popularita

  1. @Zlý Jabko : no jako za mě si z celé kolekce vyberu možná jeden kousek? A stejně bych si jej nekoupil. Už jsem to psal, to co Breitling produkoval do roku 2019, 20 bylo pro mě osobně úplně někde jinde, než dnes. Ale hlavně mi chybí křídla a nápady s číselníky, jasně rozeznatelne modelové řady a kolekce. Některé dnešní řady vypadají, jak modely od Festiny. Ale to samé dnes máme s auty ... @mlsoun1 : jojo mám to stejně, akorát já jsem si utříbil ty uvedené modely, je to vzpomínka na zlatou éru B. Navitimer mi chybí, ale to mi kvůli absenci vyšší WR až tolik nevadí.
  2. @Ondazz: Jojo, podepisuji ... kdyby jenom Colty ... Avenger, Chronomat, Super Avenger, Navitimer, Emergency ... zlatá éra je zatím pryč. Když už jsme u toho, moje 47 byť jsem měl opravdu krásné nabídky na odkup, jsem nikdy neprodal. Nosím je sporadicky, za mě vrchol ke kterému jsem došel po obměně 35 ks Béček, takže můj "B" grál .. Chronomat 47 LTD., Chronomat 44, Avenger Chronograph auto 2020, Emergency. Bohužel při pohledu na dnešní Breitling billboardy (katalog) je to velká bída.
  3. Strop, výše uvedené podepisuji podruhé. Vše v TOPu, jako vždy. Slovo chlapa platí a to je pro mě nejvíc, bez dalších keců. Moc díky.
  4. Děkuji, poslední dva dny větrám a dobíjím Géčka v soláru, dnes přišla řada na Mudmaster a Rangeman.
  5. Změna na ruce... Gulfy na nabíječce a pak do vody. Dneska mazec, ty teploty.
  6. Aspoň na chvilku plavání aneb SUN ve svém živlu.
  7. Zdravím vespolek, koupím Breitling Navitimer do své sbírky. 7750/7753, potažmo B01/04. Pouze velikosti 43/46, POUZE okřídlené logo. Velmi dobrý stav a ideálně kompletní balení, ale není podmínkou. Náramek je velká výhoda. Případně Super Avenger 48mm. Nabídky prosím do SZ. Díky.
  8. Zpátky v plné síle ... Koupím Oris Aquis Chronograph nebo jiné, například Depth Gauge či Pointer Moon ... ideálně ocel/titan 45+mm. Nabídky prosím do SZ. Díky.
  9. S Mejlou osobní setkání pro obchod vícero hodinek. Po delší době zase super setkání, obchod proběhnul a mj. super pokec o hodinkách. Jinak, co se řeklo, to platilo doslova. Komunikace s kolegou perfektní, rozhodně doporučuji.
  10. Zdravím kolegové. Rád bych koupil zpátky moje původní hodinky... Seiko SRP 653 - tzv. BabyTuna nebo Halios Puck nebo Helson 600M Fotky těch mých hodinek přikládám. Detaily po SZ. Díky.
  11. Třetí setkání a opět dopadlo obchodem. Měli jsme trošku zádrhel s hodinkami, které byly nemocné, ale nakonec vyřešeno ke spokojenosti a s chováním, zde příkladným. Děkuji a jednoznačně doporučuji.
  12. Asi možná jo, já zkoušel tyhle: Bal d'Afrique - pro ženu, průměr až podprůměr .. voní hezky, ale výdrž nic, Gypsy Water - podprůměr ... to je fakt voda, jedna z mála, kde mi nevadí vanilka. Blanche - pro ženu a to byl spíš průměr, takže s Byredo u nás konečná.
  13. Teda Karlosi, Ty jedeš ... ale k věci, Byredo jsem zkoušel třikrát a je to pro mě velké zklamání, v každém mém případě se jednalo hlavně o výdrž ... je to předražené, jako prase a výdrž fakt špatná. A já si na výdrž dost potrpím, za ty peníze bych čekal výrazně vyšší výdrž i siláž. Minulý rok jsem si koupil v Praze Bottegu, pánský Illusione a je super, výdrž průměr, siláž taky, ale byla to pecka v kontextu ceny, už ji nemám a můj obchod ji stáhnul z prodeje ... hodně voněla i ženám.
  14. Dnes obchod, ktery byl nejen na rychlo, ale i narocnejsi na finance a vse probehlo na 1. Od puvodni komunikace, pres doladeni terminu i vysledny vystup. Takze za sebe jednoznacne doporucuji a dekuji.
  15. Pánové, nemáte někdo kontakt na dobrého servismana Mercedes v Praze nebo kolem Prahy, asi se klidně někam rozjedu, když bude třeba. Potřebuji udělat mechanické práce na zadní nápravě W221 S600L a nechci k tomu pouštět nějakého matláka. Předem díky.
×
×
  • Vytvořit...