artsvk Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Ahojte, keď som tu už zaregistrovaný tak sa spýtam aspoň na jedny hodinky čo mám. Viete mi povedať ako zistím rok výroby a akú majú hodnotu? Mám ich zdedené a tipujem že sú dosť staré ale na stroji to absolútne nie je vidno takže hádam to je kvalitka. Keďže sa už dlho nenatahovali keď ich natiahnem tak idú pár sekúnd pekne tikajú ale prestanú ísť.Ďakujem za odpovede
villain83 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Hezky hodinky mas,ale kdyz to presunes do vlakna Kapesni hodinky,urcite se ti tam dostane rychlejsi odpovedi,nez tady.Bud to presun do prislusne sekce,nebo pozadej nekoho z moderatoru...
Karlos Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Máš hezky zachovalé hodinky. Moc pěkné dědictví, važ si toho.Jestli se zastavují, tak jako výraz úcty ke svým předkům, že se o zděděný majetek staráš a udržuješ ho, je dej k hodináři vyčistit a promazat.Obecně takovéhle Doxy reprezentují mezi kapesními hodinkami takový kvalitativní střed, jakýsi průměr. Rok výroby bohužel zjistit nejde (tyhle jsou odhadem někde z přelomu 20. a 30. let), zato prodejní hodnotu lze zjistit téměř přesně - tam kde se podobné hodinky prodávají, například na Aukru v ukončených aukcích. Ale to už musíš sám.
artsvk Odesláno 25. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2013 (upraveno) Máš hezky zachovalé hodinky. Moc pěkné dědictví, važ si toho.Jestli se zastavují, tak jako výraz úcty ke svým předkům, že se o zděděný majetek staráš a udržuješ ho, je dej k hodináři vyčistit a promazat.Obecně takovéhle Doxy reprezentují mezi kapesními hodinkami takový kvalitativní střed, jakýsi průměr. Rok výroby bohužel zjistit nejde (tyhle jsou odhadem někde z přelomu 20. a 30. let), zato prodejní hodnotu lze zjistit téměř přesně - tam kde se podobné hodinky prodávají, například na Aukru v ukončených aukcích. Ale to už musíš sám.to ja som len tak pre info rozhodne ich predávať nechcem len som sa chcel troška informovať čo to mám v skrinke dík Upraveno 25. července 2013 uživatelem artsvk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se