M-72 Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Říkal jsem si, že jedny budou málo , tak jsem pořídil k mým prvním DH Phenix ještě tyto DH Arsa. Hodinky prošly drobnou renovací-vyměněno sklíčko, ručičky, přeleštění dýnka, promazání+vyčištění, oprava lumi na ciferníku. Na první fotce jsou ve stavu, jak mi dorazily z Německa. (bůhví, čím vším musely za dobu své existence projít...) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Hezky prokoukly,smim se optat,kdo delal renovaci?Pouzdro je nikl,nebo chrom?Mam dom neco podobnyho,ale to pouzdro uz ma dost za sebou,tak premyslim,jestli mu dat novej kabatek v podobe niklu,chromu,nebo je nechat....
M-72 Odesláno 28. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Hezky prokoukly,smim se optat,kdo delal renovaci?Pouzdro je nikl,nebo chrom?Mam dom neco podobnyho,ale to pouzdro uz ma dost za sebou,tak premyslim,jestli mu dat novej kabatek v podobe niklu,chromu,nebo je nechat.... Velkou část renovace dělal valis, pouze vyčištění a namazání udělal hodinář v onyxu. (nevěděl jsem, zda je nebudu muset mít s sebou na Slovensko a tak jsem potřeboval mít jistotu správného chodu, renovace Phenixů se ale do termínu odjezdu stihla tak jsem si vzal je) Hodinky musely již někdy dříve projít opravou, zřejmě v Německu. Na poudru je nanesen asi nový chrom a stěžejky jsou napevno. Ty moje druhé-Phenix mají původní povrch pouzdra. Záleží, jak to tvoje pouzdro vypadá. Patina je pěkná věc, ale chodit s hodinkama, kde již spousta původní povrchovky chybí .... to je člověk taky někdy u okolí za blázna
villain83 Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 No prave,patinu bych ponechal,ale nebudu chodit z polorozpadlym vyzranym pouzdrem jako vagusak:-)Uvidime,donesu je k hodinari,at to pouzdro nejdriv prozene ultrazvukem,treba prokoukne a bude to v cajku...pak dam report.
M-72 Odesláno 1. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Uvnitř tiká Unitas 173. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se