Josh Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Ahoj,V posledni dobe jsem si vsiml, ze datum na mych Super Avengerech neni presne uprostred okenka a taky jiz nepreskakuje presne o pulnoci, driv mam pocit, ze zacinal v 11 a presne na 12 prekocil. Ted zacina v 10:45 a v 12:15 cca prekoci. Navic mam pocit, ze v nich neco pri pohybu nepatrne praska(rachta) Neni to klasicky cisty natah a na druhou stranu prazdny zvuk rotoru , ci jak se to nazyva . Dal jsem si vsiml, ze korunka lehce drhne pri natahu ci serizovani v urcite poloze ( lehce ohnuta , avsak ocima to absolutne nepozoruji) Co se mohlo stat ? Mate nekdo podobne zkusenosti ? Dekuji za kazdou radu :-) V servisu u Dusaka je dali na nejaky stroj a bezi na 276 - nevim ceho. Coz je naprosto ok.. Zatim to nemam resit .. Nabizeli mi za 15 tis . Komplet servis =vymena vsech ruznych dilku a 2 roky zaruka.
Návštěvník kupec Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 (upraveno) Ahoj.Záleží na tom jak sú staré a kedy bol robení na nich servis. Ja mám len Avengery. Mne to robilo presne to isté a museli ísť do servisu. nepýtal som sa ich čo tam bolo. ale keď prišli zo servisu tak boli jak nové. Ja som ich servisoval po 5 rokoch. Tak že, to čo ti navrhol Dušák, komplet servis, tak to daj urobiť, aby ešte nevznikol nejaký horší problém. Upraveno 16. srpna 2013 uživatelem kupec
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se