ZLOjasna Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 vedel by mi niekto poradit servis hodiniek na svk, kde by mi opravili skageny - rozbil som sklo a potrebujem nove.vopred dakujem za typy
Frostie Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 vedel by mi niekto poradit servis hodiniek na svk, kde by mi opravili skageny - rozbil som sklo a potrebujem nove.vopred dakujem za typyto by měl zvládnout každý slušněji vybavený hodinář. Pokud ne, tak servis Skagen pro SR poskytuje: Montre, s.r.o.Drieňová 3482102 BratislavaTel: +421 243 631 301 Email: info@montre.sk
tomas1870 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Asi najznámejší opravár na SK je pán Nagy z Rimavskej Soboty. Len ma toho asi veľa takže to vždy trvá pár týždňov, podľa mňa sa oplatí čakať uňho.
Hodinár Kollár Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 No a keď Vám spomínaný dvaja najdrahší hodinári na Slovensku (hneď po Sherone) nepomôžu tak už len ostáva len staré hodinárstvo v Senci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se