Street Glide Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Je to takové srovnání "nesrovnatelného" ale čím více jsem pozoroval poudro Milgauss na ruce mojí přítelkyně,tím více jsem si uvědomoval jeho masivnost oproti ostatním Oyster,........tak mne napadlo trochu je porovnat s Deepsea a posuďte sami :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 za me milgauss:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Za mňa jednoznačne Deepsea....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Za mě zatraceně dobrá kombinace! Deepsea jednoznačně (především díky výšce) tool hodinky, ale z vlastní zkušenosti vím, že kromě obleku jdou ke všemu a Milgauss právě třeba k tomu obleku :-). Fotky na mě ale působí tak, že Milgaussy (zřejmě díky absenci výrazné lunety a světlému číselníku) vypadají větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 samotne puzdro sa mi viac paci hranate u deepsea, no chcelo by to masivnejsi tah... milgauss zasa perfektne zladeny s tahom.OT: musim ale povedat, ze nazivo neposobia biele milgaussy tak babsky, bol som milo a pozitivne prekvapeny. tvarovo jedny z naj hodiniek podla mna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 (upraveno) Tisícigaussovky se dají považovat za EDC časomíru na věky. Upraveno 5. září 2013 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Díky moc za vlákno, trochu jsem se u Milgaussů bál velikosti, ale když jsem je u tebe viděl v porovnání s Deepsea, strach mě přešel. Nikdy bych neřekl, že 40mm může působit tak mohutným dojmem...máš mě hold na svědomí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se