Guest tolja Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Potřeboval bych poradit.Na hodinkách Laco automat,kal.580? mi nejde zrychlené překlápění datumu.Při pohybu po směru přes dvanáctku se datum překlopí,a při návratu proti směru přes dvanáctku se datum vrátí zpět na nižší číslo.Je to tak v pořádku,nebo s nima musím k hodináři?Má zmíněný kalibr možnost ručního nátahu?Rozměr pouzdra je 34mm bez korunky,zlaceno 20ti mikrony. Díky tolja Omluvte mě za kvalitu fotky
xmenm05 Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Netuším, ale primky staršího ražení to tak měly taky, překlápění data nebylo zrychlené, prostě se to muselo ručně odrolovat ... takže pokud to nejsou mladší hodinky (a vypadají, že ne) tak to asi bude ok ...
Guest maxipesfik Posted February 26, 2017 Report Posted February 26, 2017 http://www.ecl-uhren.de/Uhren-nach-Marken/Laco-by-LACHER/Laco-by-Lacher-Automatik-Chronograph-ETA-Valjoux-7750::8337.html Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
jab63 Posted April 17, 2017 Report Posted April 17, 2017 LACO koukám není moc populární. Nebo se alespoň o nich moc nepíše.
H_G_ Posted April 17, 2017 Report Posted April 17, 2017 LACO koukám není moc populární. Nebo se alespoň o nich moc nepíše.Nojo, je nás málo, protože spoustu lidí odrazuje název
saimon-sim Posted October 20, 2020 Report Posted October 20, 2020 Zdar vespolek, na LACO nedám dopustit, měl jsem Atacama a teď jsem přesedlal na Seven Seas. Jsou to festovní hodinky s krásně čitelnejma ručkama, přehledný a odolný. Jediná nevýhoda je jejich váha, pinčes se s nima hrát nedá. Na ruce zaujmou, ať jste kdekoliv... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts