Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj odborníci. Mám možnost koupit uvedené Omegy. Jen si nejsem zcela jist, zda jsou v pořádku. Ani jsem je nenašel na internetu, tak pokud někdo poradí. Jde mi o, když vytáhnu korunku do první polohy, štelují se hodiny,sekundovka běží, v druhé poloze povytahováním a zasouváním korunky překlápím datum, sekundovka běží. Dodatečně mi napadlo, že překlápění dne v týdnu by mohlo být stlačením korunky. Ovšem hacking zřejmě chybí ve všech mnou objevených polohách, což mě u Omegy celkem překvapuje. Je to tak v pořádku?

Též by mě zajímala bližší specifikace. Nepodařilo se mi dosud vygůglit.

Díky za radu.

Pro jistotu se ještě zeptám v sekci vintage

post-11025-0-15304000-1380289701_thumb.jpg

post-11025-0-17228900-1380289710_thumb.jpg

Odesláno

Tipoval bych, že v tom bude nějaká omega 750 či 752. Den v týdnu nemá quick-set, strojek hackovací mechanismus nemá. Hodinky jsou v pořádku.

M

Odesláno

Tipoval bych, že v tom bude nějaká omega 750 či 752. Den v týdnu nemá quick-set, strojek hackovací mechanismus nemá. Hodinky jsou v pořádku.

M

já tipoval 1120 a ta už obojí má - možná jsem tím pádem špatně poradil :)

Odesláno (upraveno)

Touhy nevadí, díky oběma za snahu

Gougy nevadí, díky oběma za snahu

Upraveno uživatelem Jiribartl
  • po měsících...
Odesláno

Není třeba se bát. Můj strejda má ty samé. Také jsem se divil tomu překlápění. Zrovna minulý týden jsem ho donutil, aby jim nechal dát nové sklíčko a tah.

Ještě jsem se s takovými nesetkal, ani tady jsem je nezaregistroval. Velmi mě překvapuje, že se tu objevily zrovna ve chvíli, kdy jsem si je mohl konečně pořádně prohlédnout.

Mohl bych se zeptat na cenu, za kterou jsou nabízeny? Klidně SZ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...