Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kua chlapi, cvaknite ich niekto na ruke tak, aby bolo vidieť aj sponu a to, koľko dierok z remienka je za ňou + veľkosť vašeho zápästia.

Môj problém je ten, že mám zápästie 21 cm a takmer všetky moje vyhliadnuté G-čka, ktoré som si mohol vyskúšať naživo sú mi jednoducho malé - nie veľkosťou, ale tým, že remienok zapnem na max. prvú dierku a teda ledva prevlečiem koniec remienka cez pútko - je to teda pre mňa prikrátky remienok.

Alebo inak, budú mi dobré ak mám ruku 21 cm??? Pravdupovediac, najradšej by som ich zapínal na tretiu - štvrtú dierku.

Ďakujem.

vecer ti to cvaknem a odmeriam, kolko dierok navyse to vezme z 19 na 21cm

Odesláno

takze na mojom 19cm zapasti su este 4 dierky volne.

medzi stredmi dierok je 0.7cm. cize budes zrejme potrebovat este 3, jedna ostane volna...

PhotoCasa20131022194233.jpg

PhotoCasa20131022194246.jpg

Odesláno

Begi:

Ďakujem za ochotu a foto.

Pri mojich prepočtoch a zohľadnení skutočnosti, že nosím hodinky zásadne "navoľno" mi vychádza prvá dierka a to je pre mňa krátky remienok.

Nič však nenahradí fyzické vyskúšanie a tak ešte môže byť všetko inak.

Ešte raz ďakujem.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chlapi, moc se mi tyto géčka líbí, ale mám ruku 23cm a tudíž je stávající řemen pravděpodobně nedostačující.

Měl jste někdo sundaný řemen, jsou tam stěžejky skrz, pod které by šel použít NATO řemen? Díky.

Odesláno

Chlapi, moc se mi tyto géčka líbí, ale mám ruku 23cm a tudíž je stávající řemen pravděpodobně nedostačující.

Měl jste někdo sundaný řemen, jsou tam stěžejky skrz, pod které by šel použít NATO řemen? Díky.

Mrkni zde, jsou tu rozebrané A1000, řemínek a uchycení je stejné

http://forums.watchuseek.com/f17/weekend-mod-project-changing-bezel-band-gw-a1000-aviators-913326.html

Odesláno

Hm, průběžná stěžejka tam vůbec není a tak tímto jsou pro mě tyto hodinky pasé. Škoda.

Díky za odkaz.

mám taky ruku 23 cm, měl jsem je na ruce, vše ok - s plastovým řemínkem jsem byl na 3 dírce

Odesláno

škoda, žes to nevyfotil. Já mám jak jsem zde již uvedl 19 možná 19,5 a zapínam na 3 nebo 4 dírku. Je fakt že já mám hodinky raději volnější, ale zase né nějak extra. Podívej se na foto na 19cm ruce od Begi, má to na 5dírce upnuté. Proto bych rád viděl tu 3dírku u tebe na 23cm ruce.

Odesláno

Tady výše, na 19cm ruce, je dávají na 3 až 5 díru. Tak to mi nebere, že je dáš také na třetí. Že by byl každý řemen jinak dlouhý? :)

Budu je tedy muset vyzkoušet někde na krámě.

• po měsících...
Odesláno

Ahoj,

vcera jsem si je nezavazne zkusil na ruce a i kdyz mam myslim hoodne malou ruku tam pocit z nich byl velmi dobry.

A to jsem nikdy o G-ckach neuvazoval. Ted jsem docela nahlodanej. Oproti analogum se mi hodi alarmy, mozna kompas, dualni cas,..

Ale prave z rucicek mam obavu. Kdyz chci nastavit alarm, musim tocit rucickama a vytahovat korunku - neni uplne nejrychlejsi. Co kdyz se chci rychle podivat na kolik mam alarm ? Pockat az se rucicky natoci. Ale v ty dobe uz zase nevidim kolik je hodin.

Tto jsou duvody proc jeste porad zvazuju klasicke digi s vice displeji. A kdyz uz G-cka, tak Rangemany GW-9400. Proste, kdyz uz quartzky tak s moznosti rychleho pohledu na displej. Ale 1100 se mi libi od pohledu vic.

Jirka

Odesláno

Pravda, MT-G jsou moc hezky. Ale opet bych mel obavu z malych cifernicku a presneho pozicovani rucicek. Uz jsem si jednou s digi chrono nabehl. Stopky na desetiny vteriny, ale kolik je vterin clovek poradne nevidi.

A potom jeste, tim ze jsou kovove, neztraci se prava obouchankova vyhoda G-Shocku ?

j.

• po měsíci...
Odesláno

Mám dotaz na majitele jedenactistovek, nepřekáží Vám ochrana korunek. Myslím tím jestli se při ohybu zápěstí nezapichuje do ruky? Přemýšlím jestli svoje GW 4000D mám vyměnit za 1100.

Odesláno

Mám vetší ruku a při běžném životě a pohybech (jsem kancelářská krysa) o nich absolutně nevím. Pokud ale vyběhnu do přírody a lezu po skalách nebo po stromech, tak při ohybu zápěstí výstupky cítit jsou - ale nic na co se po chvilce nezvykne. Jinak jsou to naprosto fantastické hodinky. Dřív jsem nosil každý den jiné, ale co mám 1100 tak jsem je vlastně nesundal z ruky. SUPER KUP

Odesláno

Mám vetší ruku a při běžném životě a pohybech (jsem kancelářská krysa) o nich absolutně nevím. Pokud ale vyběhnu do přírody a lezu po skalách nebo po stromech, tak při ohybu zápěstí výstupky cítit jsou - ale nic na co se po chvilce nezvykne. Jinak jsou to naprosto fantastické hodinky. Dřív jsem nosil každý den jiné, ale co mám 1100 tak jsem je vlastně nesundal z ruky. SUPER KUP

Mám zápěstí 19 cm. Měl jsem už 1000 a nějak jsem je hned prodal (neuváženě) :-D. Po-té jsem koupil 4000 a ty mám stejně jako ty nosím je 24 h. denně. Jsou to skvělé hodinky. 

Odesláno

Měl jsem GW A1000 i GW A1100 (oboje na gumě) a s nošením nebyl žádný problém (zápěstí 19,5 cm), naopak. Jestli MTG S1000 výhledově nebude na gumě, tak si znovu pořídím GW A1100.

Odesláno

Ono záleží i na tvaru zápěstí. Já ho mám placaté a skoro každé Géčka mi nesedí v místě kde jsou na řemenu ty jejich prolisy (vlny). Mám je z vnitřní strany obtisklé do zápěstí. Naštěstí se mi u GW4000 už vytvaroval a sedí dobře a netlačí. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...