magicokid Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Zdravím, potřeboval bych poradit co je to přesně za model hodinek. Kupoval jsem si je asi před 7 lety a bohužel jsem mezitím ztratil pouzdro včetně záručáku. Možná ho ještě někde najdu. Každopádně moc informací k hodinkám nemám - na hodinkách je napsaný typ 7T62-oero, ale google mi nabízel hodinky jiné, tak tápu. Děkuji případně za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Seiko SNA489P. Pokud tedy vidím dobře a je to verze s modrým dialem, s černým jsou to SNA487P. Jinak není to "oreo", nýbrž "0er0". Tohle číslo je součástí označení strojku, pokud se nemýlím, takže to asi vyleze i u jinejch modelů. Upraveno 3. října 2013 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magicokid Odesláno 4. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Děkuju za informaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se