Doctor2 Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Dobrý den, jsem tady začátečník, ale pasivně to sleduju už leta....Uvažuju o koupi one hand hodinek, docela mi učarovaly Singermeister, má je tady na bazarujeden místní člen - ale ve velikosti 52mm čehož se trošku bojím :-)ale k věci - hledal jsem samozřejmě na netu - (líbí se mi Singermeister 01) a tento odkaz z chrono24 http://www.chrono24.hu/meistersinger/01--id2345021.htm?id=2345021&comingFromRewrite=1 mě dovedl do maďarského eshopu - kde mi je nabídli za cenu 15,5k ptám se - dá se věřit v serioznost eshopu na které odkazuje chrono24? když cena na chronoshopu stejných hodinek je o 10k vyšší? je to ok?díky
SCIFI Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 (upraveno) je to Trusted Seller tak bych se asi moc nebál. ne že by to byla záruka něčeho ale u tak drahejch hodinek to snad bude v klidu Upraveno 14. října 2013 uživatelem SCIFI
FilipG Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Z Chrono24 to snad půjde.Ale na allegro.hu (jako naše aukro) pře nějakým časem byla ohromná nabídka všech typů a značek - ale ani jedny pravé, vše padělky. Já tedy přes aukce nyní z HU a PL nic nekupuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se