Přejít na obsah

Longines Admiral

Doporučené příspěvky

Návštěvník vita
Odesláno

Prosím, poraďte mi, kde se dozvím něco o Longines Admiral, konkrétně chronograf s datem a dnem v týdnu, automat. Koupil jsem je v bazarovém hodinářství a marně se o nich snažím něco dozvědět. Hibernia - nic. Longines.ch - nic. Vyhledavač na Googlu našel jen hromadu internetových inzerátů. Díky.

Návštěvník vita
Odesláno

23.000,- Kč. Já si myslím, že se vyráběly někdy v 70 tých letech, ale chtěl bych vědět víc.

Návštěvník vita
Odesláno

Jo, jo taky v Mikulandský a byla to láska na první pohled. K hodinářovi zajdu, akorát mě štve ta Hibernie. Rači bych zašel k někomu trochu osobnějšímu. Byl jsem v servisu Hibernie v Praze 8 Libni a je to tam strašně neosobní. Holka na recepci nic neví, hodináře ti zavolat nemůže, zkrátka kdybych tam přišel se Swatchkama, tak mi je to jedno, ale u takovejch hodinek bych čekal přístup aspoň jako u Dušáka, když tam jdu s Omegama, i když i tam jsem zažil pěkný šoky. Jinak jsou v perfektním stavu na povrchu ani škrábnutí i řemínek po vyčištění a navoskování vypadá dobře.

• po měsících...
Odesláno

Tiez sa mi podarilo zohnat Longines Admiral automatic, aj s original kovovym remienkom, priemer 35mm bez korunky, podla mna v dobrom stave, comu sa tesim. Denna odchylka sa vojde do -5 sekund, comu sa tesim este viac. :) . Podla toho co som zistil niekde na internete - pochadzaju cca zo 70rokov, a maju kaliber L633.1 a 25 jewels. Prikladam foto...co vy na ne? Nevie niekto o nich nieco viac? Na kolko odhadujete ich realnu cenu? Dik...

admiral.jpg

Odesláno

No jsou pěkný,trošku jsem se brouzdal na ebay a taktéž jsem se zamiloval do Longines Admiral,ale trochu jinejch,..

Asi budu muset začít někde žebrat,hodinky jsou drahej koníček:-)

Longines_Admiral.JPG

Odesláno
  rango napsal:
Tiez sa mi podarilo zohnat Longines Admiral automatic, aj s original kovovym remienkom, priemer 35mm bez korunky, podla mna v dobrom stave, comu sa tesim. Denna odchylka sa vojde do -5 sekund, comu sa tesim este viac. :) . Podla toho co som zistil niekde na internete - pochadzaju cca zo 70rokov, a maju kaliber L633.1 a 25 jewels. Prikladam foto...co vy na ne? Nevie niekto o nich nieco viac? Na kolko odhadujete ich realnu cenu? Dik...

http://xs67.xs.to/pics/06062/admiral.jpg

¨

Realna cena na trhu v Praze je mezi 7.000.- az 9.000,- Kc podle stavu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...