spiderer Odesláno 27. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2007 xmenm05 - problem je v tom, ze mnoho clenu dotcenych diskuterovymi prispevky musi reagovat a stale rozpitvavat "jak ho resit, jestli ho mazat, jestli je normalni atd" namisto toho aby to jen mlcky presli ci reagovali pouze v kontextu prispevku. Diky tomu, ze reakci na jeden diskuteruv prispevek je mnohdy i 10 a vice, diky tomu se nektera vlakna stavaji tak necitelna. V poslednich prispevcich jsem si vsimnul, ze diskuter se snazi diskutovat a dokonce i o hodinkach, do nikoho se nenavazi, ale mnohe i toto dokaze vyvest z miry.. PROC? To ze napise ze velke prumery jsou na.. atd. to se nemusi dotknout nikoho konkretniho, je to jen Diskuteruv nazor, kterym se ti, kterym se to libi nemusi vubec znepokojovat. Takze myslim, ze pokud se ostatni clenove skutecne zvladnou zdrzet komentovani diskuterovych diskuzi mimo tema, v tu chvili tu pribude dalsi clen, ktery tomuto foru muze prospet. Tot ode me k tematu vse
NIGHTinGALE Odesláno 27. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2007 xmenm05 napsal: NIGHTinGALE napsal: snatch20 napsal: to xmenm05: prispejem troskou do mlyna...ked uz je to v zabave: zabavne citanie ala gti odkaz alebo aj ked dlhe a nie az tak zabavne odkaz Tak jsem se tím prokousal Zaujala mě zejména jedna děsivá věc... Cituji: "Jen mistni klaun to porad nemuze pochopit. ;-)" "Ten toho už léta nechápe víc." (klaun = GTI = Diksutér) Z toho plyne, že Diskutér už fórum o autech oblažuje svojí přítomnoství velmi velmi dlouho. Máme se na co těšit. Ale je pravda, že jeho poslední příspěvky na tomto fóru už byly celkem rozumné, zajímavé a hodinek se dotýkající. Buď byl úplněk nebo zmoudřel Možná jsem paranoidní, ale podle jeho písemného projevu na vláknech na news.auto.cz i tady u nás ... Vulpes pilum mutat, non mores. Je mi z toho smutno a mám z toho strach. Toť celé, prostě se mi to tu nečte jako dřív. Howgh. Končím s tím přispěvatelem, nadobro. Přidávám se k Dubraro a Don't feed the troll. A to je právě to... To jsi napsal trefně... "Liška skutečně mění srst a ne zvyky." Takže těžko čekat, že pod novým nickem bude psát jinak. Ale problém je i to, že pokud nakrásně jinak psát začne, tak už ho lidé stejně budou brát s rezervou. I když napíše inteligentní a nerýpavý příspěvek k věci, lidé už dopředu čekají nějakou podlost a reagují zbytečně tvrdě. Já také, to přiznávám. Jeho příspěvky čtu obezřetně a čekám za každou větou dvojsmysl či zradu. Smutné, ale je to tak. K Dubarovu "Don't feed the troll." bych ještě přidal "Don't talk to strangers."
Návštěvník Kamil Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 YPO napsal: naprosto zásadní webová aplikace, která neuvěřitelně a převelice uživatelsky přítulně zjednodušuje komunikaci v rùzných diskusních fórech. Široké spektrum užití, mnoho spokojených uživatelů! JEN PRO OTRLÉ POVAHY !!!!! http://www.yarpen.cz/degenerateur/?intro=Necht%C4%9Bl+by+ses+zab%C3%ADt%2C+t%C5%99eba+by+vyhl%C3%A1sili+st%C3%A1tn%C3%AD+sv%C3%A1tek%2C+&noofdacrudes=&outro=koneckonc%C5%AF+jsi+jenom+otravnej+blbe%C4%8Dek. BOMBA!
boo-beek Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 Já ho zatím ignoruju, ale ono to není jenom o Diskutérovi samotném. Dlouho jsem byl pro... tolerantní přístup. Ale když si pozorně pročtete, jak na sebe tady reagujem, tak si, myslím, za posledních pár týdnů můžete všimnout drobné změny atmosféry... To je smutný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se