Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Caute borci.

Po dlhsej dobe ma zase chytilo nutkanie na nove hodinky. Momentalne mam TH formula1 a spokojnost.

Ale kedze vianoce za dvermi a 30-ka na krku rozmyslam o kupe niecoho vynimocnejsieho, nad Breitling.

Ktory model by ste brali, odporucili Superocean 44 alebo Colt 44 ? Oboje na tahu. Obleky, kosele moc nenosim ale ked uz musim, tak by som mal na ruke rad breitle :-D

Diky

Odesláno

Ahoj, z tvých možností určitě Superocean. Pokud se nic nezměnilo, tak Colty mají stále to otřesné zakončení tahu, které nepasuje k pouzdru? No a luneta se mi také nelíbí. Jestli bych o nějakých Breitling řekl, že jsou hnusné, tak tyto.

A co Superocean Steelfish? Dělaly se do roku 2012, takže koupíš i nové a líbí se mi více, než nový model Superocean (což je ale o vkusu každého). Jinak já osobně vždy upřednostňoval model Seawolf před Superocean.

Odesláno

Praveze tieto nove modely sa mi pacia viac ako predosle. Superoceany su skvele, su automaty ale neviem si ich predstavit k obleku ak by som si ho uz musel obliect.

Odesláno

Pokud se Ti více líbí ty nové modely, tak já bych volil Superocean. Ty Colt jsou opravdu takový entry model a bohužel je to hodně vidět.

A Superocean k obleku. Pokud se nemýlím, tak mají černý ciferník i lunetu. Můžeš je dát na kůži a budou dobré i k obleku. Nebo za cenu řemenu koupíš jedny společenské Seiko :-).

Odesláno

Hm, a teraz dalsia dilema. Superoceany maju viac farebnych prevedeni ( modra, cervena, zlta a biela ) Osobne sa mi najviac pacia so zltou,su take zivsie, naopak biele mi pridu take nevyrazne. A ostatne farby sa mi nepacia.Este toto vyriesit .... :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...