Kristian.nov Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Dneska mi přišel fotostan, tak jsem neodolal a vyzkoušel jsem v něm moje nový Seiko Sumo (tímto také děkuji Leviathanovi), s cifrem a ručkama z MM, luneta je samozřejmě taky jiná. No, neni to tak jednoduchý jak sem myslel, mám se ještě hodně co učit... a taky času moc nebylo... Tak zatím dvě fotky, takový první pokusy... určitě budou přibývat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Krásné hodinky i fotky. Gratuluju.Pavel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Tenhle mod má něco do sebe. Doufám, že fotky budou přibývat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Já jsem trochu zmatenej.. ten cifr a ručky je co? Jakože fakt origo, nebo nějaká druhovýroba nebo? Pokud origo, jak se k tomu člověk takhle dostane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Já jsem trochu zmatenej.. ten cifr a ručky je co? Jakože fakt origo, nebo nějaká druhovýroba nebo? Pokud origo, jak se k tomu člověk takhle dostane?Čti pořádně! Je to ciferník a ručky z Marinemaster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Já jsem trochu zmatenej.. ten cifr a ručky je co? Jakože fakt origo, nebo nějaká druhovýroba nebo? Pokud origo, jak se k tomu člověk takhle dostane? Takhle už jsem je koupil od Leviathana a myslím, že i on už je takhle koupil (možná se mýlím). Těžko říct, ale vzhledem k tomu, že na obalech od ruček a cifru jsou nápisy Seiko a podobně, klidně bych se nedivil, že cifr je opravdu originál... Ale nevím... a ani mě to nějak netíží... Seika v týhle cenový relaci mám prostě pro radost a ne pro pocit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) pavel23: Já číst umim. Akorát se ptám na to, jak se k tomu takhle člověk dostane. EDIT: Už mě to napadlo: Koupí MM, vykuchá, cifr a ručky si nechá, zbytek vyhodí a šoupne to na Suma:) Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Ze bych si nechal udelat na MM rucky ze sum nebo skx?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 pavel23: Já číst umim. Akorát se ptám na to, jak se k tomu takhle člověk dostane. EDIT: Už mě to napadlo: Koupí MM, vykuchá, cifr a ručky si nechá, zbytek vyhodí a šoupne to na Suma:)Tak tady je to popsasný: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66095-seiko-sumo-mm300-mod/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Pár klasických fotek...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se