villain83 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 pokud vím,už se tu o to kdysi někdo pokoušel,jak mailem,tak osobně...odpověď byla něco ve stylu,že měl chronograf Poljot,toť vše,na další pokus někoho zdejšího odpovídala jeho sekretářka a ta odpověď byla úplně plonková,dost pochybuju,že se k tomuhle dopátráme...
Návštěvník eloga Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 pokud vím,už se tu o to kdysi někdo pokoušel,jak mailem,tak osobně...odpověď byla něco ve stylu,že měl chronograf Poljot,toť vše,na další pokus někoho zdejšího odpovídala jeho sekretářka a ta odpověď byla úplně plonková,dost pochybuju,že se k tomuhle dopátráme...no chronograf Poljot, to je vlastně dobrá odpověď, teď už jen potvrdit či nepotvrdit tu azbuku.......myslíš sekretářku Remka?Remek je teď velvyslanec v Rusku ne?Létá stále moc vysoko a podle toho se také chová. Mohlo by to jít přes Pelčáka, ten jako náhradník by mohl mít víc důvodů se rozpovídat. Možnost tady je. Budu vidět......**
villain83 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 no ano,poprvé se ho někdo ze zdejších ptal na nějaký přednášce(respektive po ní) a odpovědí,pokud si pamatuju,byl právě chronograf Poljot,určitě se tu dá tahle informace dohledat.Pak mu někdo,už jako europosrancovi,psal de facto stejnej dotaz,na kterej odpovídala sekretářka s tím,že si už Vláďa nepamatuje...jo a onen člen,který mu dával dotaz po té přednášce snad identifikoval nějaký bicolor Lonžíny...
mkshort Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Zmínka o kontaktování p. Remka ohledně "kosmických" hodinek je tady:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13936-okean/?p=189227 Něco k tématu je i tady:http://jablonecky.denik.cz/zpravy_region/ve-sbirce-ma-radu-ruznych-hodinek20080304.html
Datron Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Chlapi je stli čtu dobře tak v rozhovoru pro deník píšou že hodinky co měl v kosmu má ve sbírce.Tak kdo mu napíše Zmínka o kontaktování p. Remka ohledně "kosmických" hodinek je tady:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13936-okean/?p=189227 Něco k tématu je i tady:http://jablonecky.denik.cz/zpravy_region/ve-sbirce-ma-radu-ruznych-hodinek20080304.html
Miroslávek Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Je to článek z roku 2008, třeba je už nemá:-(Požádal jsem svého kamaráda ze školy , který se v Bruselu mezi evropskou smetánkou přátelsky pohybuje , zda by to nevyzvěděl. Pokud budu mít nějakou informaci, rád jí sem předám.
villain83 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Aby si nemyslel,ze po nem jde nejaka sekta.
Miroslávek Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Aby si nemyslel,ze po nem jde nejaka sekta.Má li čisté svědomí, nemá se čeho bát :-) , i když to už dneska asi taky úplně neplatí :-)
mkshort Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 (upraveno) 4.3.2008 v tom článku říká, že je má, toljovi kolem poloviny roku 2007 píše, že je k dispozici nemá..... Upraveno 22. listopadu 2014 uživatelem mkshort
villain83 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 No tak uz mu taky neni tricet,ze jo,se mu to uz plete,no.
mkshort Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Tak to by bylo dobré si pospíšit, brzo by mohl zapomenout, ze vůbec někam letěl...
Návštěvník eloga Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Chlapi je stli čtu dobře tak v rozhovoru pro deník píšou že hodinky co měl v kosmu má ve sbírce.Tak kdo mu napíše dobrý odkazy, přece jen jsem o něco chytřejší, z toho všeho bych předpokládal, že své kosmické hodinky přece jen má a že to z něj nakonec dostaneme. Jen se musí brát do úvahy, že naše snaha ani naše skupina pro něj není kritérium, jíná věc jsou letci od jeho pluku.... K tomu máme samozřejmě daleko, ale je to také jen člověk a jak sám říká, než ho skolí skleroza ještě něco z paměti vytáhne - bude potřeba máknout.No nic, ale hodinky z Apola jsem ani nevěděl, za vrchol jsem měl hodinky z demonotovaných ruských interkontinentálních raket.*Kucí, kdo ty hodinky má - nemohl by sem dát foto zejména plastového sklíčka, jde mi o tu hranu...Díky.**
mkshort Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Kterou hranu máš na konkrétně mysli?
mkshort Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Kterou hranu máš na konkrétně mysli?Sakra, už zmizela možnost opravy... Samozřejmě mělo být toto : Kterou hranu máš na mysli konkrétně?
Návštěvník eloga Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 prostě, tam bylo někde na těch odkazech kolem Poljotů něco o hraně sklíčka, myslelo se tím doufám přechod mezi bokem pouzdra a horní plochou, tedy že to není zaoblené. Já něco takového už viděl, ale sktečnost může být jiná. Běžně takový přechod dělá pouzdro-sklíčko, ale ploché a pouzdro je sešikmené, tady u rusáků to s platem bylo levnější než strategická ocel, zřejmě..... Je tomu rozuimět?**
Rudina Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 myslíš toto? To jsou Slavy. Jinak mam Okeany, ale ty nové a tam je přechod normální a sklíčko je minerál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 asi to bude ono, mám takové standardn, poljoty, kde to je také, pouzdro je podobné těm tvým, ale není totožné. Vzpomněl jsem si na to právě kvůli tomu spojení hrany-sklíčko. **
Miroslávek Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Je to článek z roku 2008, třeba je už nemá:-(Požádal jsem svého kamaráda ze školy , který se v Bruselu mezi evropskou smetánkou přátelsky pohybuje , zda by to nevyzvěděl. Pokud budu mít nějakou informaci, rád jí sem předám. Tak mi dorazila SMS , ohledně toho, zda měl Remek Poljoty nebo Polety , a z velmi kvalitních zdrojů ( jeho kolega z velvyslanectví se prý ptal samotného pana velvyslance Remka ) měl nápis na hodinkách na 100 % v azbuce.
mkshort Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 *Kucí, kdo ty hodinky má - nemohl by sem dát foto zejména plastového sklíčka, jde mi o tu hranu...Díky.** Tak sklicko asi takhle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Tak mi dorazila SMS , ohledně toho, zda měl Remek Poljoty nebo Polety , a z velmi kvalitních zdrojů ( jeho kolega z velvyslanectví se prý ptal samotného pana velvyslance Remka ) měl nápis na hodinkách na 100 % v azbuce. Dobrá práce! Tak snad tímto prohlášením můžeme s konečnou platností za "Remkovky" považovat tento stroj: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se