Guest maxipesfik Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 http://www.jeanmarcel24.com/watch/960-265-33/ Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Kid_A Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Rejnok je luxusni. Skoda pouzdra, ktery nebezpecne pripomina reverso od jlc
michal_45 Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Ale day-date je vyřešený luxusně. ... moje slova ...vcetne toho podelnyho prolisu ciferniku ... na bilym je to krasne videt ...
Guest Kamil Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Dumám nad tím, jak je udělaný věnec dnů a nemohu na to přijít. Na stránkách výrobce jsem taky nic nenašel.
long Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Na těch černých by mi asi ( určitě) jako sna d na prvních hodinkách nevadil ten rejnok a že je datumovka hustá je nad slunce jasné.Teď mi kvůli tomu volal jeden z nejstarších členů a BOHUŽEL NECHÁPU ( EME) jak je tam udělaný ten datumový věnec ??? Hodně hustý hodinky do divadla a nebo k obleku !!!
tico1 Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 (edited) Dumám nad tím, jak je udělaný věnec dnů a nemohu na to přijít. Na stránkách výrobce jsem taky nic nenašel.Nešlo by to nejak takto podobne? Miesto tam, myslím, je. Každopádne to nebude nejaká extra komplikovaná modifikácia tej základnej ety, ceny sú pod 900?. Edited November 23, 2013 by tico1
Recommended Posts