Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 http://www.jeanmarcel24.com/watch/960-265-33/
Kid_A Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Rejnok je luxusni. Skoda pouzdra, ktery nebezpecne pripomina reverso od jlc
Chorche Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Ale day-date je vyřešený luxusně.
michal_45 Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Ale day-date je vyřešený luxusně. ... moje slova ...vcetne toho podelnyho prolisu ciferniku ... na bilym je to krasne videt ...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Dumám nad tím, jak je udělaný věnec dnů a nemohu na to přijít. Na stránkách výrobce jsem taky nic nenašel.
long Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Na těch černých by mi asi ( určitě) jako sna d na prvních hodinkách nevadil ten rejnok a že je datumovka hustá je nad slunce jasné.Teď mi kvůli tomu volal jeden z nejstarších členů a BOHUŽEL NECHÁPU ( EME) jak je tam udělaný ten datumový věnec ??? Hodně hustý hodinky do divadla a nebo k obleku !!!
tico1 Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 (upraveno) Dumám nad tím, jak je udělaný věnec dnů a nemohu na to přijít. Na stránkách výrobce jsem taky nic nenašel.Nešlo by to nejak takto podobne? Miesto tam, myslím, je. Každopádne to nebude nejaká extra komplikovaná modifikácia tej základnej ety, ceny sú pod 900?. Upraveno 23. listopadu 2013 uživatelem tico1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se