Petr_123 Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Před více jak 120 lety se zrodila značka Hamilton, a to v Lancasteru, Pennsylvania. Přes kapesní hodinky, oblíbené železničářské hodinky, začali v roce 1917 s náramkovými hodinkami. Od roku 1984 patří pod skupinu Swatch. Hodinky Hamilton se často objevují ve filmech. Např: Amelia, Muži v černém, Já legenda, Smrtonosná past, Letec, Město andělů a mnoho dalších. Hamilton se také objevuje i ve Formuli 1Pardón, to byl vtip:-) A teď k samotným hodinkám.Na kulatém leštěném těle jsou "nalepeny" broušené nožičky příjemného tvaru a velikosti. Velikost je 42 mm, výška 14,8 mm. Hoďky jsou velice příjemně nositelné. Ciferník je krásně plastický. Uvnitř je použit kalibr H 21. Zde je krásné video:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OwTAr7SjnRg Průměr 30 mm, výška 7,9 . Prodloužená rezerva chodu na 60 hodin, což je velice příjemné. Na závěr pár foto: Děkuji za přečtení. Zdroj fotografií: Google, já.
Návštěvník cecil Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Pěkné hodinky gratuluji,obzvláště kombinace na kůži resp.krokouši je to paráda.Elvisovy Hamiltony si nemohu pomoci se mi rozhodně líbí více než současný model a určitě bych si je umněl na ruce představit.
Chorche Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Tyhle Jazzmastery jsou nádherný. Gratuluju!
Chorche Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 On tah k Jazzmasterům, pokud ho nezměnily, byl docela chrastítko a působil lacině. Ale i kdyby ho vylepšili, řemen jim stejně sekne nejvíc.
Petr_123 Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Na ty nové řady je použitý už jiný tah:
Chorche Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Díky za info a foto. Tenhle vypadá dobře. Pozitivní, že ho změnili.Jazzmastery v chronu jsou super hodinky, proč je já blbec prodával ...
Návštěvník cecil Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Na tahu paráda ale černý krokouš na motýlku k nim sedne snad ještě lépe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se