Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pekny vecer pani. Podarilo sa mi ukoristit Certiny DS-2, s uzasnym modrym cifernik, relativne nedoskrabane, az na sklo, to bude musiet zazit omladzovaciu kuru. Mal som DS-3 v quartzovom prevedeni, ale ta sekundovka ma iritovala nekonecnym sposobom. Tieto maju sekundovku ukludnenu a plynulu, ale s potapkami pramalo spolocneho, takze po omladzovacej kure a chvilke potechy s nimi asi poputuju do predajnej sekcie.... a mozno nie, ocakavam ze ked sa do toho modreho cifru oprie slniecko, budu mat nieco do seba. A ako pozeram, fotky z BlackBerry sem nedostanem, tak ich pekne uploadnem ked pridem domov.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Pěkná klasika! Zkus tady potom hodit fotky po omlazovací kůře - ten modrý cifr jim určitě bude slušet!

Posted

pěkný úlovek, jak vypadá zadní strana, taky hodně poškrábaná? měl jsem manuály, ale ciferník byl už hodně zničenej, tak jsem je pouštěl pryč 

Posted

Na zadnej strane je korytnacka, moc poskriabana sa nezda byt, ale denne svetlo je nieco uuplne ine... pockam do zajtra, pohladam skutocny fotak a pustim sa do toho. zatial je plan na lestenie toho plastoveho skla, pripadne vymenu za nieco pevnejsie ak sa bude dat, tah je v super stave, ten odlozim ku sklu a pojdu na nejakeho modreho zraloka. Ten plast je fakt zufaly, ale rucicky aj indexy sa zdaju byt nezaoxidovane, lesknu sa pod tymi skrabancami ako na marinemasteroch...

Zatial som nasiel najviac informacii asi na tomto linku: http://www.vintagecertinas.ch/en/ds-2eng.html

Posted

Na zadnej strane je korytnacka, moc poskriabana sa nezda byt, ale denne svetlo je nieco uuplne ine... pockam do zajtra, pohladam skutocny fotak a pustim sa do toho. zatial je plan na lestenie toho plastoveho skla, pripadne vymenu za nieco pevnejsie ak sa bude dat, tah je v super stave, ten odlozim ku sklu a pojdu na nejakeho modreho zraloka. Ten plast je fakt zufaly, ale rucicky aj indexy sa zdaju byt nezaoxidovane, lesknu sa pod tymi skrabancami ako na marinemasteroch... Zatial som nasiel najviac informacii asi na tomto linku: http://www.vintagecertinas.ch/en/ds-2eng.html

v každým případě ciferník je fakt hezkej, což je klika, protože co jsem viděl tak jen ciferníky naprd