Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vo výmennom vlákne som narazil na budík Prim od člena jurryk.

11.11. som mu napísal, či by ho nepredal. Súhlasil, povedal cenu a ja som ju akceptoval.

12.11. som poslal dohodnutú sumu.

Čakal som až do 22.11. dokiaľ sa jurryk ozval s tým, že peniaze síce došli ale on nemal čas ísť na poštu odoslať budík. To bol piatok. Povedal, že v Pondelok ho odošle. Samozrejme nikde nič.

Písal som mu ale neozval sa a od 22.11. nebol ani prihlásený.

To, že jeden týždeň zabudol je v poriadku ale ďaľšie dva týždne sa neozvať mi príde prinajmenšom divné.

Dovolenky, rodinné dôvody a podobné veci niektorých členov sa tu už preberali ale aj za týchto okolností slušnosť káže predávajúcemu nájsť si 2 minúty na to aby odpísal.

Takže za mňa: NEDOPORUČUJEM.

Posted

Žiadna zmena? Zrejme nejde o nejakú závažnú sumu -- o to viac ma udivuje, že sa niekomu kvôli nej oplatí o.ebávať a hrať mrtvého chrobáka.

Posted

Bohužiaľ žiadna zmena. Áno, jednalo sa o smiešnych 12euro. Buď je jurryk totálne blbý a oklamať niekoho o tak malú sumu považuje za podvod storočia alebo sa muselo stať niečo veľmi vážne.

Však nejak už stratu tak obrovskej sumy prežijem na konzervách :-)

• 1 month later...
Posted

To se mi nezdá na podvod. To bude něco jiného - radši si netroufám tipovat co. Protože už tři měsíce nebyl na fóru online. To by dle mého neudělal kvůli několika stovkám.

• 4 weeks later...
Posted

Poslal som jurrykovi doporučený list. Vrátil sa mi naspať. Asi sa na to už vykašlem.

• 1 year later...
Posted

Ahoj,tak tohle mi úplně ušlo :( Budík jsem posílal! Dnes už drobet pozdě dohledávat.Peníze ti samozřejmě vrátím! Napiš mi,prosím telefon a já ti v pondělí zavolám! Jezdím každý pátý týden na Slovensko,tak se domluvíme,co a jak.Díky a omlouvám se! Jirka

Posted

To se mi nezdá na podvod. To bude něco jiného - radši si netroufám tipovat co. Protože už tři měsíce nebyl na fóru online. To by dle mého neudělal kvůli několika stovkám.

Děkuji a vše se vysvětlí!

Posted

Ahoj, k hodnocení Jurryka, kupoval jsem od něj Seika a žádný problém nebyl, hodinky jsou opotřebené úměrně k ceně.

• 3 weeks later...
Posted

Děkuji a vše se vysvětlí!

Mám pocit, že sa už asi nevysvetlí nič. Po telefonickom dohovore som Ti poslal č. účtu s tým, že si povedal, že peniaze mi pošleš naspäť. Nereaguješ ani na SMS ani na PM, takže to uzavriem asi takto: Peniaze si nechaj a moja mienka o Tebe zostane taká, aká bola doteraz.

• 2 years later...
Posted

Právě jsem s jurrykem uzavřel obchod. On nabídl, já reagoval a poslal peníze. On řekl, mám časový problém, pošlu ve čtvrtek a poslal. Jednoduchý a bezproblémový obchod. Díky.

A kua nějak dořeš toho Brumka - tak nějak ho považuji za kamaráda, i když jsme se nikdy neviděli!!!

Posted

Rozhodně pořeším. Budu muset risknout obálku. Převod stojí víc jak dlužná částka.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Mám s jurrykem pozitivní zkušenost. V pondělí ráno jsem se mu ozval na prodej hodinek. Po telefonické domluvě jsem poslal peníze a v úterý po obědě u mě zvonil pošťák se zásilkou. Za mě tedy palec nahoru. Díky za obchod.

• 7 years later...