brumko Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Vo výmennom vlákne som narazil na budík Prim od člena jurryk.11.11. som mu napísal, či by ho nepredal. Súhlasil, povedal cenu a ja som ju akceptoval.12.11. som poslal dohodnutú sumu.Čakal som až do 22.11. dokiaľ sa jurryk ozval s tým, že peniaze síce došli ale on nemal čas ísť na poštu odoslať budík. To bol piatok. Povedal, že v Pondelok ho odošle. Samozrejme nikde nič.Písal som mu ale neozval sa a od 22.11. nebol ani prihlásený.To, že jeden týždeň zabudol je v poriadku ale ďaľšie dva týždne sa neozvať mi príde prinajmenšom divné.Dovolenky, rodinné dôvody a podobné veci niektorých členov sa tu už preberali ale aj za týchto okolností slušnosť káže predávajúcemu nájsť si 2 minúty na to aby odpísal.Takže za mňa: NEDOPORUČUJEM.
tico1 Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Žiadna zmena? Zrejme nejde o nejakú závažnú sumu -- o to viac ma udivuje, že sa niekomu kvôli nej oplatí o.ebávať a hrať mrtvého chrobáka.
brumko Odesláno 11. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Bohužiaľ žiadna zmena. Áno, jednalo sa o smiešnych 12euro. Buď je jurryk totálne blbý a oklamať niekoho o tak malú sumu považuje za podvod storočia alebo sa muselo stať niečo veľmi vážne.Však nejak už stratu tak obrovskej sumy prežijem na konzervách :-)
Honza.manta Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 To se mi nezdá na podvod. To bude něco jiného - radši si netroufám tipovat co. Protože už tři měsíce nebyl na fóru online. To by dle mého neudělal kvůli několika stovkám.
brumko Odesláno 5. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Poslal som jurrykovi doporučený list. Vrátil sa mi naspať. Asi sa na to už vykašlem.
jurryk Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Ahoj,tak tohle mi úplně ušlo Budík jsem posílal! Dnes už drobet pozdě dohledávat.Peníze ti samozřejmě vrátím! Napiš mi,prosím telefon a já ti v pondělí zavolám! Jezdím každý pátý týden na Slovensko,tak se domluvíme,co a jak.Díky a omlouvám se! Jirka
jurryk Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 V 6. 2. 2014 v 14:38, Honza.manta napsal: To se mi nezdá na podvod. To bude něco jiného - radši si netroufám tipovat co. Protože už tři měsíce nebyl na fóru online. To by dle mého neudělal kvůli několika stovkám.Děkuji a vše se vysvětlí!
spona Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Ahoj, k hodnocení Jurryka, kupoval jsem od něj Seika a žádný problém nebyl, hodinky jsou opotřebené úměrně k ceně.
brumko Odesláno 2. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 V 15. 11. 2015 v 9:19, jurryk napsal: Děkuji a vše se vysvětlí!Mám pocit, že sa už asi nevysvetlí nič. Po telefonickom dohovore som Ti poslal č. účtu s tým, že si povedal, že peniaze mi pošleš naspäť. Nereaguješ ani na SMS ani na PM, takže to uzavriem asi takto: Peniaze si nechaj a moja mienka o Tebe zostane taká, aká bola doteraz.
Honza.manta Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Právě jsem s jurrykem uzavřel obchod. On nabídl, já reagoval a poslal peníze. On řekl, mám časový problém, pošlu ve čtvrtek a poslal. Jednoduchý a bezproblémový obchod. Díky.A kua nějak dořeš toho Brumka - tak nějak ho považuji za kamaráda, i když jsme se nikdy neviděli!!!
jurryk Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Rozhodně pořeším. Budu muset risknout obálku. Převod stojí víc jak dlužná částka.
Kačer Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Ochota, domluva. Jirko díky, rád jsem Tě poznal osobně.
clovenhoof Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Mám s jurrykem pozitivní zkušenost. V pondělí ráno jsem se mu ozval na prodej hodinek. Po telefonické domluvě jsem poslal peníze a v úterý po obědě u mě zvonil pošťák se zásilkou. Za mě tedy palec nahoru. Díky za obchod.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se