humidor Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 (upraveno) Zdravím všechny, jako spokojený majitel Carrer uvažuji o rozšíření řady. Aquaracery si mi tuze líbí, ale prakticky nic o nich nevím a rád si nechám poradit. Zaregistroval jsem dva základní parametry: 300m a 500m a řadu barevných kombinací (černý cifr, antracitový cifr, modrý cifr) + samozřejmě varianty na tahu a na gumě. Kalibr je tuším totožný co u Carrer, tedy upravená ETA 7750. Jeden známý je má i v quartzu. Vyrábí se ještě? A teď možná trochu hloupé otázky: Jaké nejlevnější Aquaracery se dají nové v ČR sehnat? Tedy 300m a quartz? Kde a jakou cenu mohu očekávat? Jaká je dle vašeho názoru ideální / nejlepší / nejhezčí varianta: určitě automaty, ale třeba 300m nebo 500m? Jaka barva jim sluší nejvíc? A poslední otázka, za kolik peněz se u nás dá koupit tenhle konkrétní model, Aquaracer 500m, Caliber 5, 41mm, který přikládám? Moc děkuju za rady, snad se neptám příliš hloupě. Upraveno 16. prosince 2013 uživatelem humidor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 (upraveno) Ahoj, chtěl jse rozšířit hodinky o nějaké ručičkové sportovní hodinky, které by se ale daly nosit všude. Jakmile jsem narazil na Aquaracer, tak už jsem se k nim pořád ve svém pátrání musel vracet. Myslím, že Tag Heuer má vynikající design. Ty hodinky vypadají moderně a mužně. Koukal jsem i po Seamasterech od Omegy a i jsem byl ochotný zaplatit jednou tolik než za aquaracery, ale podle mě nejsou tak zajímavé. Na Aquaraceru se mi líbí ty ostré hrany na korunce, které jsou prostě tak akorát. Líbí se mi ciferník v barvě slonové kosti a tmavě modrý. Nakonec jsem zvolil ten modrý, k hodinkám do vody se hodí a modrou mám rád. Ciferník i se stopkami nepůsobí přeplácaně a je dobře čitelný. Zvolil jsem ty s vodorovnými výraznějšími pruhy. Seamastery mají na ciferníku vlnky, ale jsou příliš drobné a v podstatě nejsou vidět. Uvažoval jsem nakonec o hodinkách bez stopek, ale rozhodlo to, že ty bez stopek byly pouze menší a přišly mi už malé. Mám nakonec model CAP2112_BA0833, přinese mi ho Ježíšek http://www.hodinky-tagheuer.cz/produkt/7-automatic-chronograph/detail/#CAP2112_BA0833 Koupil jsem ho v Praze Na příkopech, klenotnictví Dušák. Bál jsem se, že budou v této lokalitě předražené, ale stáli 59.900,- což je o 10.000,- míň, než jsou jinde inzerované na internetu. Vyzvednout ale musíš vždy v kamenné prodejně, Tag Heuer zakazuje zasílání hodinek. Tak šťastný lov Upraveno 21. prosince 2013 uživatelem Ondrej75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
humidor Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Pořád se mi nedaří sehnat info, jestli se dělají i ve quartzu? Netušíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Stačí mrknout např. na Koscom, pánské v quartzu mají a ceny jsou od 31.900Kč: http://www.hodinky-koscom.cz/cz/hodinky-tag-heuer-aquaracer-quartz?sort%5B0%5D=cena_asc, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Tak Ježíšek nezklamal a přinesl Přesnost na Automaty neuvěřitelná, dva dny a rozdíl pouze jedna vteřina! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 mám caliber 5, modré , 300m a sú velmi presné a podla mňa o moc viac zaujimavé ako v čiernom prevedení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Zdravím, stejně jako kolega výše nosím Aquaracer calibre 5 (300m), na rozdíl od něj jsem dal přednost černému provedení, viz zde http://www.hodinky-tagheuer.cz/produkt/8-automatic-watch/detail/#WAN2110_BA0822. Dle mého soudu jsou tyhle hodinky naprosto univerzální, dostatečně přesné a vypadají skvěle. Zkoušel jsem i jiné modely s automatem včetně toho novějšího s keramickou lunetou a heliovým ventilem (http://www.hodinky-tagheuer.cz/produkt/8-automatic-watch/detail/#WAK2110_BA0830), ale žádné se mi tak nelíbily. Jedninou nevýhodou je poněkud tužší rotor, díky kterému se hodinky občas točí ve winderu docela zbytečně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Ahoj ak som dobre pochopil kupil si Aquaracery s calibrom 5? To je tiez upravena ETA 7750?Aku presnost maju? Pytam sa lebo mam Carrery s calibrom 16 co je ETA 7750 a rad by som vedel aku presnost by mohli dosiahnut po nastaveni lebo teraz su na tom dost biedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Jak moc bídně? Jinak Calibre 5 je ETA 2824. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 -17 sec/den aspon mne sa to zda biedne, ked za 4 dni meskaju nieco cez 1 minutu. Dakujem takze to nie je ten isty strojcek ako u mojich Carrer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 No jo, to je celkem bída, zvlášť když je to do mínusu. By mě zajímalo, jestli by to uznali v záruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 To neviem ako je to so zarukou, ci by to uznali ak by to bolo v case ked este plati zaruka. Moje maju 3,5 roka takze som mimo zaruky.No dufam, ze to budu vediet slusne vyregulovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Jaka je u Aquaraceru bezne zaruka, dává TH dva nebo tři roky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Na Carrery dava TH zaruku dva roky. Takze si myslim ze aj na aquaracery to bude 2 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Jaka je u Aquaraceru bezne zaruka, dává TH dva nebo tři roky? Dva roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Na Carrery dava TH zaruku dva roky. Takze si myslim ze aj na aquaracery to bude 2 roky. Dva roky.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Díky Není zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodostr Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 K původní otázce: také jsem neodolal a loni na podzim si pořídil TH Aquracer 300. Šel jsem sice trochu proti proudu a vybral vzhledem k mé malé velikosti zápěstí 39mm qurtz s černým cifrem (ikdyž dnes si říkám, že modrá je zajímavější a asi si nechám vyměnit cifr za modrý i za tu cenu :-( ). Nejlevnější jsem při osobním jednání domluvil v hodinářství Tovis v Jihlavě. Dokonce poskytuje na TH záruku 3 roky. Slevu je ochoten poskytnout až 20%, což už je vcelku solidní. Jinak Aquaracer ať už jaké koli, dobrá volba! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 K původní otázce: také jsem neodolal a loni na podzim si pořídil TH Aquracer 300. Šel jsem sice trochu proti proudu a vybral vzhledem k mé malé velikosti zápěstí 39mm qurtz s černým cifrem (ikdyž dnes si říkám, že modrá je zajímavější a asi si nechám vyměnit cifr za modrý i za tu cenu :-( ). Nejlevnější jsem při osobním jednání domluvil v hodinářství Tovis v Jihlavě. Dokonce poskytuje na TH záruku 3 roky. Slevu je ochoten poskytnout až 20%, což už je vcelku solidní. Jinak Aquaracer ať už jaké koli, dobrá volba! :-) Jen dotaz: na TH dávají v Tovysu standardně 3 roky záruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodostr Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Jen dotaz: na TH dávají v Tovysu standardně 3 roky záruku? Naposled co jsem se po tom pídil (listopad - prosinec 2013) tak ano. Dokonce to měl na svých www stránkách, u daných modelů zobrazené. A teď jsem se tam díval, a má to stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se