Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 8. 2015 v 16:44, warann napsal:

Díky za zápis do seznamu. Už se ví, kde to bude? Nebo jsem to přehlídl?

Zatím nedořešeno přesné místo (míněno hospoda), určitě tedy Jihlava kvůli pohodě. Ubytování pořád možné u mě (10km od Jihlavy). Veškerá péče s raňajkami, případně obědem zajištěna. Mám fakt hodnou manželku :-)

• Odpovědi 432
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 12. 8. 2015 v 17:40, Sborez napsal:

Zatím nedořešeno přesné místo (míněno hospoda), určitě tedy Jihlava kvůli pohodě. Ubytování pořád možné u mě (10km od Jihlavy). Veškerá péče s raňajkami, případně obědem zajištěna. Mám fakt hodnou manželku :-)

Hele a co třeba http://www.radnicni-jihlava.cz/index.php?sekce=nasepivo ? Lákají mě ta piva, ale samozřejmě je to jen návrh. Jo a ještě taková sranda - byl jsem na více srazech, někde má každej s sebou jen jedny hodinky na ruce a jinde většina donese víc kousků. Jak to máte vy?

Odesláno (upraveno)
  V 12. 8. 2015 v 18:00, warann napsal:

Hele a co třeba http://www.radnicni-jihlava.cz/index.php?sekce=nasepivo ? Lákají mě ta piva, ale samozřejmě je to jen návrh. Jo a ještě taková sranda - byl jsem na více srazech, někde má každej s sebou jen jedny hodinky na ruce a jinde většina donese víc kousků. Jak to máte vy?

Radniční je dobrá, jídlo OK, piva mají rozličná, ale ne všechna na čepu :-( To je úskalí. Ale vždy tam tak tři čtyři mají. Můžeme zkusit nadhodit. A je tam relativně klid. Moc srazů nebylo, ale na posledním se sešlo více hodinek než lidí. Vzhledem k tomu, že pak budeme někam pokračovat je možné se domluvit, že hodinky na noc někam "uskladníme", mám kam. V Jihlavě mám švagra, plná důvěra. Kdo pojede domů si je vezme, kdo bude chtít přespat, vyřešíme na místě. Chci k účasti překecat Tomáše Vyskočila - TOVYS Jihlava. Má určitě v obchodě na náměstí, hned naproti Radniční, trezor, takže hodnotnější kousky můžeme nechat tam.

Upraveno uživatelem Sborez
Odesláno

Tak uvidíme, i kdyby měli 4 piva na čepu, mělo by to stačit. Hodinky vezmu, co budu mít. Třeba toho moc nebude, mám aktuálně nějaké zájemce skoro ma všechno co mám. Nocleh u mě v pohodě, na Rošářnu (k bazénu) snad stále ještě třefím i ve značně podroušeném stavu :wine:

Odesláno
  V 12. 8. 2015 v 18:31, warann napsal:

Tak uvidíme, i kdyby měli 4 piva na čepu, mělo by to stačit. Hodinky vezmu, co budu mít. Třeba toho moc nebude, mám aktuálně nějaké zájemce skoro ma všechno co mám. Nocleh u mě v pohodě, na Rošářnu (k bazénu) snad stále ještě třefím i ve značně podroušeném stavu :wine:

OK, to je taxálem kousek....

Odesláno

Podme to dat někde v jihlave... Dobrou kuchyň a dobrý pivo.... Jooo a blízko nekam na taneček :-D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Vždyť se to domlouvá v Jihlavě :) . Pokud by to byla ta Radniční, tak pivo (piva) mají IMHO dobrý, jídlo by snad taky mělo být OK. No a jelikož je to na náměstí, tak i to ostatní by mělo být na dosah.

Odesláno

Joo, primo vedle Radniční mam kavarnu;) Tomanec je sice konkurence, ale pivo ma fakt dobrý, takze klidem Radniční ;)

Odesláno
  V 13. 8. 2015 v 19:36, Denjl napsal:

Joo, primo vedle Radniční mam kavarnu;) Tomanec je sice konkurence, ale pivo ma fakt dobrý, takze klidem Radniční ;)

Takže kapurkove kafe ráno u tebe v kavárně? :)

Odesláno

Tak dalo by se :-D kdyz jsem tu kavarnu pres 4 rokama ,,kolaudoval'' tak jsem kolaudacni hosty v pul 6 rano vyháněl se slovy:,, v 7 přijdou servírky a jestli nas tady takhle najdou, tak nas pozenou'', takze v podstatě v klidu :-D

Odesláno

OK, takže Radniční zařídím podle počtů co se nahlásíme. Taneček na městě bohužel není a musí se chvíli tágem, ale fakt jen chvíli na Březinky, kde je Jupík, Xanadu a ještě jeden. A celekm OK. Xanadu si hraje na nóbl a v pátek tam bude narváno až do sedmi do rána, takže pak kafe na městě bodne :-)

Akorát myslím není v Radniční žádné separé. Zkusím to tam nějak dohodnout aby jsme měli klid. Aby kolem nás hosti nechodili na čumendu....

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 4. 8. 2015 v 20:02, lorch napsal:

1. Sborez

2. Denjl

3. Jaroon

4. Warann

5. Mechac

6. M-72

7. PepaSFI

8. Lorch

Do půlky září ještě daleko, ale snad mi do toho nic nevleze.

Čau pánové valid by kdybych se přidal? v tu dobu budu na 3 dny doma na Vysočině. Pouze řeším dopravu. Pojede někdo případně z Velkého Meziříčí a zpět atmůžu pít a nemusím šmudlit auto nebo tágo? Samozřejmě v případě, že by nevadila má spoluúčast :)

Odesláno
  V 23. 8. 2015 v 20:33, foldes napsal:

Čau pánové valid by kdybych se přidal? v tu dobu budu na 3 dny doma na Vysočině. Pouze řeším dopravu. Pojede někdo případně z Velkého Meziříčí a zpět atmůžu pít a nemusím šmudlit auto nebo tágo? Samozřejmě v případě, že by nevadila má spoluúčast :)

Jasný, odvoz z Mezu není problém. Můžeš přespat a ráno valit do Mezu, nebo prvním spojem. Myslím že od Brna nikdo nepojede tak aby tě vzal zpět. Jedeme z Brna z výstavy SEW. Třeba 9:50 ti frčí do Mezu bus, jsi tam za hoďku. S přespáním super varianta.

Odesláno (upraveno)

Supr. Spis jsem resil cestu tam. Zpatky se to vzdycky nejak udela:). Takze pisu do diare a pokusim to zrealizovat je to tak 80:20 pro ANO. Jinak dotaz mimo ale vite jak, prvni sraz takovy hromadnejsi. Berete vic kousku nebo jen jeden na ruku, pripadne jak to kurna prevazite? Nechce se mi je davat do prirucni tasky a nevim zda a kde se da koupit pripadne ma smysl koupit neco jako kufr na hodinky?:)

Upraveno uživatelem foldes

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...