Přejít na obsah

warann

Členové_50
  • Příspěvky

    7 397
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

warann naposledy vyhrál 22. června

warann má nejvíce líbivý obsah

10 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Lohenitz

Návštěvy profilu

16 000 zobrazení profilu

warann's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

79

Popularita

  1. To me samozrejme opakovane taky napadlo. Varianta to je. Jinak kdyz jezdime na vylety, tak (uz jsem to tu nekde psal) mame velmi odlisne stroje a taky schopnosti a zkusenosti. Motky od velkych skutru pres Trans Alpa, Stromka 650 po Speed tripla a vlastne nikdy nebyl problem, ze by nekdo na nekoho cekal. A na nejaky vetsi tripy po svete stejne neni prostor. Jo a “tresnicka”- zena se mnou obcas nekam jede, snad i celkem rada, ale zasadne jen skutru. Mam pocit, ze kdybych ji dal vybrat litrovyho skutra (pokud by existoval) a treba RE, klasickyho Bulleta, tak sedne na skutra s predstavou, ze je to bezpecnejsi. A kdyz se zminim, ze na tom ADV 350 v zasade jezdim rychleji, nez drive treba na W650, tak jen krouti hlavou a sklebi se, jakoze strasne kecam. Kazdopadne jezevcik super. Mozna bych nekdy napsal, ze bysme s brachou na otocku zajeli to omrknout na zivo.
  2. To mě sice netěší, ale bohužel ani moc nepřekvapuje. No, tím hůř pro mě.
  3. Jen pěkně zůstaň, já je pak třeba od tebe vezmu. Jen musím prodat ty BB
  4. Tady to zije . Dnes maly rodinny cyklovylet.
  5. Je to vazne krasavec. Kam se chystas? Ja se v tom tak nejak furt placam. Nejvic toho najezdim vlastne do prace, 20km x 2 denne. A na to je proste skutr lepsi, motorka mi nevyhovovala. A ta ADV350 i celkem jede, na beznych silnicich rozhodne nejsem brzdou. Presto bych se obcas na motce svezl. Ale zase je to furt dokola: do prace ni na fakt nechci jezdit a jestli chci druhej kus do garaze na obcasny svezeni pro radost vlastne nevim. Tak vymyslim picoviny jako upgrade na X ADV, ale to mi prijde furt dost cenove nahore anebo teda NC750 s DCT. Ale aby to nedopadlo tak, ze skutra to nenahradi (na dojizdeni horsi) a cistou moto radost z toho taky mit nebudu. Tak nevim.
  6. To je teda pech, takhle to vypada, jako by s tim nekdo zkousel vypacit dvere
  7. Ja teda nevim, ale mam za to, ze nastupova kolekce (o ktery se mluvi) je od Cernyho a s ni nema Alpine Pro nic spolecnyho. Od nich je uz klasicky vlastni olympijska kolekce, coz je neco uplne jinyho.
  8. Tak dneska vecer jeste the Cult. Tesim se, ale soucasne trochu bojim, jak to obstoji ve srovnani s tou nedeli
  9. S fotkama to je tezky, teda aspon s tema co jsou k necemu. Kazdopadne akce byla naprosto super, parkovat jsme nakonec zustali na miste a v aute i spali - bylo super, ze jsme se na to pripravili, takze to bylo v pohode. Pred spanim jsem si dal nejaky pivo, takze me okolo pate rano vyzbudila jista potreba a auta tam byly jeste nastosovany. Takhle jsme odjizdeli v 8 rano na pohodu. Koncert povazuju za top a to jsem videl ledacos. Hlavne Angus je naprosto neskutecnej bavic a energie ma v 69 na rozdavani. Jako jedinej neslezl z podia a kdyz byla pauza pred 2 poslednina songama, tak tam bavil lidi snad 20minutovym solem. Zduraznuju “bavil”, rozhodne ti nebyla takova ta samoucelna exhibice, co uz po 5 minutach nudi k smrti. Syn mel vlastne premieru a byl taky nadsenej.
  10. No jo, ale moji nejlepsi kamosi maji firmu na zapalovani do motorek, takze kdyz se tohle tema nacne u piva, tak je to od nich dost casto hlavne kritika ve smyslu, co ma ktera motorka na hovno - z hlediska spolehlivosti, moznosti oprav, pristupnosti k dilum, kvality atd., o ridicich jednotkach nemluve . Takze je to u nas takovy ozehavy tema. Nicmene i tak jsme tomu vcera na sudu venovali, stejne jsko obyvkle, znacnou cast vecera.
  11. Babetu koupila babicka na chalupu jakoze pro sebe a dedu, ale mam pochyby, ze na ni nekdy sedeli. Byla v podstate pro me a ta legenda okolo byla hlavne pro mou mamu, aby byla v klidu. A jo, byla to jedna z tech puvodnich s 1 rychlosti a hranatym svetlem. Pak prisel parez, rovnez na tutez chalupu a pak tentyz jeste jeden, kteryho jsem si koupil na gymplu tusim za 5kilo . Vzpominam ze jsem na nem jezdil do skoly, byl dost dobitej a u stojanku chybela ta patka dole, takze to byl jakoby rovnej drat. Jsem ve tride, fichtl pred skolou, sviti slunicko a najednou tlemenec od spoluzaku u okna. V tom teple se ten stojan bez koncovky zaboril jednou stranou do rozteklyho asfaltu a pak tam flakl celej. Tak jsem se musel omluvit, ze jdu zachranovat povoz, nez ten asfalt kolem zase ztvrdne . Jo to byly casy
  12. Tati? . Presne tak to znam od otce, nyni uz neurolog na penzi. Kazdopadne vim, ze to nebyla nejaka kratkodoba zalezitost, ale fungoval tak znacnou eru sve praxe, ktera sakum prdum trvala cca 50 let. Uf.
  13. Diky za info. Bracha ma taky jednu, byla v detstvi takova nase spolecna. (Pro nepamateniky - jo v detstvi, meli jsme ji na chalupe a ja na ni drandil po vsi a okolnich lesich cca od 12, bracha je mladsi, tak na ni zacal jeste driv). Tim padem bude o dost starsi jak ty tvoje, odhad je kolem roku 81, myslim, ze tehdy byly novinkou uz ty vyssi riditka. A zrovna nedavno ji bracha daval dokupy a myslin ze daval taky italskej karbec. Takze uz zas beha. Je zluta, ale jmeno zatim nema.
×
×
  • Vytvořit...