JanC Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Zdravím, rád bych se s vámi podělil o tyto moje oblíbené hodinky Seiko Prospex SBCM023. Přišla na ně řada nedlouho potom, co jsem prodal Samuraie, které jste mně zde pomohli vybrat a zakoupit před 4 léty jako moje první prďácký hodinky. Co se přesnosti týče, tak je nastavuji akorát při změně času, jinak jdou na vteřinu přesně, věčný kalendář je fajn. O víkendu jsem zakoupil svojí první zrcadlovku a díky radě jednoho člena (nemohu si vzpomenout na vlákno, ale ukazovalo se tam, jak kdo fotí a v jakých podmínkách) jsem přikoupil i reverzní makro kroužek. Třeba se vám nějaké fotky zalíbí z té trochy, co se snad dá publikovat.... Starší foto A s otočeným objektivem...
F.B. Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Vidím ich vďaka Tebe prvý krát, ani som netušil že niečo také pekné existuje!Medzery zo základnej hodinkovej školy :-) Parádne sú, určite musím zaradiť na list tých, ktorými by som mal počas "štúdia" na ceste k nejakým "finálnym" prejsť... F.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se