taxidriver Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Jsem novým majitelem těchto hodinek a chtěl bych se zeptat, jak je seřídit přesně na vteřinu... Díky...
taxidriver Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Tak jsem to nemyslel, myslel jsem seřízení času doma...
Z. Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Odšroubovat korunku. V momentě, kdy je vteřinovka na dvanáctce vytáhnout korunku do polohy 3, čímž se vteřinovka zastaví, nastavit hodinovou a minutovou ručku na aktuální čas, počkat na časové znamení a korunku zamáčknout do polohy jedna, zašroubovat. Datum se nastavuje v pozici 2. Nemanipulovat datem plus minus dvě hodiny kolem půlnoci.
taxidriver Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Díky moc, tohle jsem potřeboval...
taxidriver Odesláno 24. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 A když odšroubuju korunku do polohy 1 (natahování) a natahuju je, jak to, že to jde pořád? Myslel jsem, když je natáhnu do maxima, že to dál nepůjde...
Sedlin Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 (upraveno) A když odšroubuju korunku do polohy 1 (natahování) a natahuju je, jak to, že to jde pořád? Myslel jsem, když je natáhnu do maxima, že to dál nepůjde...natahuj je růčo, jen když se ti zastaví a chceš je hned dát na pařátek.Ne že by se jim to nelíbilo, ale zlí jazykové tvrdí, že mechanismus, kterej to má na starost je příliš jemný a časté růčo šm.dlání mu nedělá dobře.A pořád to jde, protože je v pérovníku spojka, která zaručuje, že pero nepraskne, je-li plně "natažené" a někdo (člověk svou rukou) nebo něco (rotor automatického nátahu) i přes to bude natahovat dál :-) Upraveno 24. ledna 2014 uživatelem Sedlin
taxidriver Odesláno 24. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 Tak jsem zase o něco chytřejší, přece jen jsou to moje první automaty, takže teprve sbírám zkušenosti... A co luminiscence u těchhle hodinek? Myslím, že v létě by to mělo být o moc lepší, než teď v zimě, kdy jsou většinou zakryté rukávem...
Petr_123 Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 Lumi je u Steinhart výborná. Po nasvícení sluníčkem budou svítit jak baterka:-)
VENDO Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 Lumi je skvělá a nasvícená dlouho vydrží. Po tmě je rozeznat i ta tenoučka vteřinovka a to je úžasné
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se