Návštěvník Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Dovolím si malou opravu, žena říkala, že kilečko je málo, takže taky tři chlapi, dohromady jste si vobjednali 17 kg klobás , zkusím to dovézt, ale nevím, jestli to bude mít. Přivezu, co půjde a pak se bratrsky podělíte, ju?
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 chlapi, dohromady jste si vobjednali 17 kg klobás , zkusím to dovézt, ale nevím, jestli to bude mít. Přivezu, co půjde a pak se bratrsky podělíte, ju? Tak mu zavolej, že to nutně potřebujem... A vlastně ani nebudeš lhát
pete Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Něco jako stav nouze:) Nebo mu nabídni něco z vašeho sortimentu jako protislužbu
Návštěvník Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Něco jako stav nouze:) Nebo mu nabídni něco z vašeho sortimentu jako protislužbu dyž von tak nepije, leda, že by pomlel ňáky kočky do buřtů
pete Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Tak to by byly buřty k nezaplacení. Za tu hnědou mi svého času nabízeli 1500,- ojro.
Návštěvník Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Tak to by byly buřty k nezaplacení. Za tu hnědou mi svého času nabízeli 1500,- ojro. Hele, tak já sbalím ňákýho koucoura u našich popelnic, nakřížíme to s Tvejma šlechtičnama a bouchneme ty koťata za 750 ojro jako faky 1A
Návštěvník milosklikar Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Tak to by byly buřty k nezaplacení. Za tu hnědou mi svého času nabízeli 1500,- ojro. a proč jsi do toho nešel....? Víš jaký by za to mohly bejt hodinky?
pete Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 (upraveno) a proč jsi do toho nešel....? Víš jaký by za to mohly bejt hodinky? V tý době jsem nosil super CASIO a byl jsem machr jaký mám skvělý a drahý značkový hodinky od manželky k nějakýmu výročí Takže tou dobou mi byly hodinky fu?k...Proto mám vymyšleného ženicha pro tu "čokoládovou" - je ze Švédska, tak by to mělo být dobré spojení. Pak můžu říct, že mi kočky přidaly na hodinky thumbsup_anim: Upraveno 13. března 2009 uživatelem pete
Návštěvník Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 V tý době jsem nosil super CASIO a byl jsem machr jaký mám skvělý a drahý značkový hodinky od manželky k nějakýmu výročí Takže tou dobou mi byly hodinky fu?k...Proto mám vymyšleného ženicha pro tu "čokoládovou" - je ze Švédska, tak by to mělo být dobré spojení. Pak můžu říct, že mi kočky přidaly na hodinky thumbsup_anim: ze švédska, blonďák, hmmm, já jsem někde slyšel, že švédky jsou dračice, a voni i kocouři hmmm. Příjemnou zábavu, koupíme jim k tomu šampáňo, svíčky a růže, ať to má atmošku
pete Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 ze švédska, blonďák, hmmm, já jsem někde slyšel, že švédky jsou dračice, a voni i kocouři hmmm. Příjemnou zábavu, koupíme jim k tomu šampáňo, svíčky a růže, ať to má atmošku Tak až za tím "blondýnem" pojede, tak tě vezmu sebou. Je to NORMEN, tak si ho najdi v galerii http://www.burmesecats.cz/cs/
Návštěvník Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Tak až za tím "blondýnem" pojede, tak tě vezmu sebou. Je to NORMEN, tak si ho najdi v galerii http://www.burmesecats.cz/cs/ Voni na těch stránkách píšou Normi je ten nejhodnější kocourek, jakého jsme si mohli přát... Je to pěkně stavěný, svalnatý kluk s nádhernou srstí, krásnou hlavou s pořádným kocouřím límcem a super barmským pohledem. Doufáme, že své kvality bude předávat svým dětem. Ale to je vo mně bídáku, žes jim dal moji fotku
pete Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 Voni na těch stránkách píšou Normi je ten nejhodnější kocourek, jakého jsme si mohli přát... Je to pěkně stavěný, svalnatý kluk s nádhernou srstí, krásnou hlavou s pořádným kocouřím límcem a super barmským pohledem. Doufáme, že své kvality bude předávat svým dětem. Ale to je vo mně bídáku, žes jim dal moji fotku No jo, dal. Ale oni zapoměli napsat EXTRÉMĚ VYVINUTÝ. A to jsem jim říkal, že hlavně tohle by jsem tam chtěl mít napsané
pete Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 (upraveno) Voni na těch stránkách píšou Normi je ten nejhodnější kocourek, jakého jsme si mohli přát... Je to pěkně stavěný, svalnatý kluk s nádhernou srstí, krásnou hlavou s pořádným kocouřím límcem a super barmským pohledem. Doufáme, že své kvality bude předávat svým dětem. Ale to je vo mně bídáku, žes jim dal moji fotku No jo, dal. Ale oni zapoměli ti napsat EXTRÉMNĚ VYVINUTÝ, PROSTĚ NEJVĚTŠÍ KOCOUR Z PARDUBIC! A to jsem jim říkal, že hlavně tohle by jsem tam chtěl mít napsané Říkal jsem, že na tom záleží. Upraveno 14. března 2009 uživatelem pete
Návštěvník milosklikar Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 ku.va chlapi, nešukaj ty vaše kočky spolu....?
Návštěvník Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 ku.va chlapi, nešukaj ty vaše kočky spolu....? Normi je moje krycí jméno, Roman je ten nejhodnější kocourek, jakého jsme si mohli přát... Je to pěkně stavěný, svalnatý kluk s nádhernou srstí, krásnou hlavou s pořádným kocouřím límcem a super barmským pohledem. Doufáme, že své kvality bude předávat svým dětem. a přísahám, že jsem s Peteho kočkama nic neměl a ani nechci mít mít
Návštěvník milosklikar Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 a už je to tady, norník ... , já to tušil
pete Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 Roman je takový skrytý norník. Teď říká, že s mým číčama nic neměl, ale kdybych mu dával 8litrů za skok - tak jak se platí, tak by mi sprznil i rybičky :lol2: Jinak Normi je Romanovo krycí jméno na fóru norníků Nedivil bych se, kdyby tam dělal admina
Vlastimil Talanda Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 dlouho jsem se takhle nenasmál. Romane tak se nestyď. Každý máme něco
pete Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Už jsem psal Milošovi, ale raději ještě sem....Už to bude měsíc, nepodnikneme něco v předvelikonočním týdnu??
Návštěvník milosklikar Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 jojo, nekecá, psal mi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se