Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Doporučené příspěvky

Odesláno
Dovolím si malou opravu, žena říkala, že kilečko je málo, takže taky tři :thumbsup_anim:

chlapi, dohromady jste si vobjednali 17 kg klobás :suicide_anim: , zkusím to dovézt, ale nevím, jestli to bude mít. Přivezu, co půjde a pak se bratrsky podělíte, ju?

Návštěvník milosklikar
Odesláno
chlapi, dohromady jste si vobjednali 17 kg klobás :suicide_anim: , zkusím to dovézt, ale nevím, jestli to bude mít. Přivezu, co půjde a pak se bratrsky podělíte, ju?

Tak mu zavolej, že to nutně potřebujem... A vlastně ani nebudeš lhát

Odesláno
Něco jako stav nouze:) Nebo mu nabídni něco z vašeho sortimentu jako protislužbu :crutch:

dyž von tak nepije, leda, že by pomlel ňáky kočky do buřtů ;)

Odesláno
Tak to by byly buřty k nezaplacení. Za tu hnědou mi svého času nabízeli 1500,- ojro. :sleeping_03anim:

Hele, tak já sbalím ňákýho koucoura u našich popelnic, nakřížíme to s Tvejma šlechtičnama a bouchneme ty koťata za 750 ojro jako faky 1A :lol2:

Návštěvník milosklikar
Odesláno
Tak to by byly buřty k nezaplacení. Za tu hnědou mi svého času nabízeli 1500,- ojro. :sleeping_03anim:

a proč jsi do toho nešel....? Víš jaký by za to mohly bejt hodinky?:axehead:

Odesláno (upraveno)
a proč jsi do toho nešel....? Víš jaký by za to mohly bejt hodinky?:axehead:

V tý době jsem nosil super CASIO a byl jsem machr jaký mám skvělý a drahý značkový hodinky od manželky k nějakýmu výročí :suicide_anim: Takže tou dobou mi byly hodinky fu?k...Proto mám vymyšleného ženicha pro tu "čokoládovou" - je ze Švédska, tak by to mělo být dobré spojení. Pak můžu říct, že mi kočky přidaly na hodinky thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem pete
Odesláno
V tý době jsem nosil super CASIO a byl jsem machr jaký mám skvělý a drahý značkový hodinky od manželky k nějakýmu výročí :suicide_anim: Takže tou dobou mi byly hodinky fu?k...Proto mám vymyšleného ženicha pro tu "čokoládovou" - je ze Švédska, tak by to mělo být dobré spojení. Pak můžu říct, že mi kočky přidaly na hodinky thumbsup_anim:

ze švédska, blonďák, hmmm, já jsem někde slyšel, že švédky jsou dračice, a voni i kocouři hmmm. Příjemnou zábavu, koupíme jim k tomu šampáňo, svíčky a růže, ať to má atmošku

Odesláno
ze švédska, blonďák, hmmm, já jsem někde slyšel, že švédky jsou dračice, a voni i kocouři hmmm. Příjemnou zábavu, koupíme jim k tomu šampáňo, svíčky a růže, ať to má atmošku

Tak až za tím "blondýnem" pojede, tak tě vezmu sebou.

Je to NORMEN, tak si ho najdi v galerii :)

http://www.burmesecats.cz/cs/

Odesláno
Tak až za tím "blondýnem" pojede, tak tě vezmu sebou.

Je to NORMEN, tak si ho najdi v galerii :)

http://www.burmesecats.cz/cs/

Voni na těch stránkách píšou

Normi je ten nejhodnější kocourek, jakého jsme si mohli přát...

Je to pěkně stavěný, svalnatý kluk s nádhernou srstí, krásnou hlavou s pořádným kocouřím límcem a super barmským pohledem.

Doufáme, že své kvality bude předávat svým dětem.

Ale to je vo mně :D bídáku, žes jim dal moji fotku

Odesláno

Je to pěkně stavěný, svalnatý kluk s nádhernou srstí, krásnou hlavou s pořádným kocouřím límcem a super barmským pohledem.

No jo, dal. Ale oni zapoměli napsat EXTRÉMĚ VYVINUTÝ. A to jsem jim říkal, že hlavně tohle by jsem tam chtěl mít napsané :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

No jo, dal. Ale oni zapoměli ti napsat EXTRÉMNĚ VYVINUTÝ, PROSTĚ NEJVĚTŠÍ KOCOUR Z PARDUBIC!

A to jsem jim říkal, že hlavně tohle by jsem tam chtěl mít napsané :thumbsup_anim: Říkal jsem, že na tom záleží.

Upraveno uživatelem pete
Odesláno
ku.va chlapi, nešukaj ty vaše kočky spolu....?

Normi je moje krycí jméno,

Roman je ten nejhodnější kocourek, jakého jsme si mohli přát...

a přísahám, že jsem s Peteho kočkama nic neměl a ani nechci mít mít :D

Odesláno

Roman je takový skrytý norník. Teď říká, že s mým číčama nic neměl, ale kdybych mu dával 8litrů za skok - tak jak se platí, tak by mi sprznil i rybičky :lol2: :lol2: :lol2:

Jinak Normi je Romanovo krycí jméno na fóru norníků :thumbsup_anim: Nedivil bych se, kdyby tam dělal admina ;)

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...