Jump to content

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Recommended Posts

Guest milosklikar
Posted (edited)

Četl jsem, že se scházejí členové tohoto fóra v Praze, neměli byste zájem o setkání "východočeši"? Pardubice, HK, Chrudim... Určitě se nás tu pár najde. :)

docela bych se rád o svoji nemoc podělil nejen na ploše monitoru

Edited by milosklikar
Posted

Četl jsem, že se scházejí členové tohoto fóra v Praze, neměli byste zájem o setkání \"východočeši\"?  Pardubice, HK, Chrudim... Určitě se nás tu pár najde. smile.gif

Jsem k dispozici, kromě hodinek rád vyhledávám též alkohol smile.gif

Guest milosklikar
Posted

Super, počkáme, jestli je nás v tomto krají postižených víc, a domluvíme akci....

Posted

Četl jsem, že se scházejí členové tohoto fóra v Praze, neměli byste zájem o setkání \"východočeši\"?  Pardubice, HK, Chrudim... Určitě se nás tu pár najde. smile.gif

skoda ze nejsem z regionu, mame podobne konicky smile.gif

Guest milosklikar
Posted

Paráda, už se to rýsuje.Tak jsme zatím 4, jestli dobře počítám. Já to mám do Pci, HK i Cr stejně daleko, takže se klidně přizpůsobím, i když je pravdou, že preferuji HK. Tak si řekněte kde, třeba navrhněte oblíbenou hospůdku...

Guest milosklikar
Posted

skoda ze nejsem z regionu, mame podobne konicky smile.gif

Grgo, klidně přijeď..smile.gif

Posted

to:Milosklikar

Tak jsi to začal, tak hoď termín a hospu kde to spácháme. smile.gif

Guest milosklikar
Posted

Jasný, měl jsem teď trochu fofr, tak jsem nestíhal. Navrhuji kavárnu a restauraci U knihomola na Velkém náměstí v HK. Bližší info zde: http://www.uknihomola.cz/index.php

Jelikož se mi moc nehodí víkend, ( práce na zahradě, výlety s rodinou atd..)navrhuji čtvrtek 17.5. třeba v 18hod.?

Termín i čas se dá posouvat, je to jen nástřel...

Posted

Mne by vic vyhovovalo od 19:00, ale 18:00 je OK - proste dorazim pozdeji.

A jeste jedna poznamka:

Nevim, kolik z Vas jsou kuraci, ale pokud by Vam vice vyhovovalo nekuracke prostredi tak navrhuju Bednu. Je to hned vedle Knihomola a maji stejnou nabidku (patri to primo pod Knihomola) - jen je to nekuracke a nebyva tam zdaleka tak narvano - bylo by tam vic klidu.

Guest milosklikar
Posted

Ok, tak v 19:00 hod. v Bedně. Zítra to tam zarezervuji.

Guest milosklikar
Posted

Tak menší změna, doufám, že s dostatečným časovým předstihem. Bedna je fakt "bedna" a to prostředí se mi opravdu nelíbilo. Takže na čtvrtek 19hod. je zarezervován stůl v nekuřácké části restaurace U rytíře ( je to skoro naproti zmiňované knihomole i bedně), Velké nám. 144, HK.

bližší info zde: www.u-rytire.cz

Stůl je zamluven na jméno Klikar.

Budu se těšit..smile.gif

Guest milosklikar
Posted

Do kolika to tak plánujete - začátek v 18:00 určitě nestíhám, ale pokusil bych se dorazit později (zatím 50%) smile.gif

začátek je v 19hod.

Posted

O.K. když se nestane nic zcela výjimečného tak dorazím také. Jaký je minimální počet hodinek na každé ruce? biggrin.gif

Posted

To jsem zvědav, jestli taky někdo uspořádá setkání fandů v Budějcích sad.gif Každej by mohl vzít nějaký ty přebytečný hodinky a mohlo by se obchodovat biggrin.gif Kromě cenných rad a zkušeností, samozřejmě.